Yusuf Dikeç'in gümüş madalya sonrası kazandığı ödül belli oldu

Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, Şevval İlayda Tarhan ile birlikte 300 cumhuriyet altını değerinde, yaklaşık 5.5 milyon lira ödül aldı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye adına büyük başarılar elde eden sporcuların ödülleri sahiplerine teslim edildi. Oyunlarda Türkiye'yi temsil eden sporculardan biri olan Yusuf Dikeç, kazandığı gümüş madalya ile dikkatleri üzerine çekti.

YUSUF DİKEÇ’İN PARA ÖDÜLÜ AÇIKLANDI

Karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde, Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan birlikte yarışarak gümüş madalya kazandılar. Özellikle profesyonel ekipman kullanmayan ve rahat tavırlarıyla gündem olan Yusuf Dikeç, bu başarılarıyla Türk spor tarihinde iz bıraktı. Takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte kazandıkları gümüş madalya sayesinde 300 cumhuriyet altını para ödülü kazandılar.

Olimpiyat madalyalarının ardından, Yusuf Dikeç’e verilen para ödülünün miktarı da netleşti. Gümüş madalya karşılığında Dikeç’in aldığı ödül, yaklaşık 5.5 milyon lira değerinde oldu. Bu büyük ödül, Türkiye’nin olimpiyat oyunlarındaki başarısının bir göstergesi olarak dikkat çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.