Yusuf Yazıcı'nın Futbol Kariyeri Sıkıntıda: Trabzonspor'a Geri Dönüş İddiaları

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'la evlenen ve baba olmaya hazırlanan futbolcu Yusuf Yazıcı, sahada zor günler geçiriyor. Trabzonspor'a geri döneceği söylentileri dolaşırken, taraftarlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda.

FUTBOLCU YUSUF YAZICI'DAN KÖTÜ HABER: KARIYERINDE ZOR GÜNLER

Son dönemde futbolundan ziyade özel hayatıyla gündemde olan ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile dünyaevine giren ve ilk çocuklarını bekleyen Yazıcı, kariyerinde sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Futbol ve Evlilik Hayatı Bir Arada

Futbolcular ile oyuncuların zaman zaman hayatlarını birleştirdiği ilişkilerin bir örneği de Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'un evliliği oldu. Geçtiğimiz aylarda evlenen çift, yakında bebek sevinci yaşamaya hazırlanıyor. Ancak futbolcunun kariyerinde işler pek yolunda gitmiyor.

Havalimanındaki Röportajı Tepki Çekmişti

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'dan Fransa'nın Lille takımına transfer olmuş, ardından kiralık olarak Trabzonspor'a geri dönmüştü. Ancak havalimanında elleri cebinde yaptığı röportaj, futbolseverler arasında olumsuz tepki toplamıştı. Bekleneni veremeyen Yazıcı, Fransa'ya geri dönmüştü. Şimdilerde ise yeniden Trabzonspor gündeminde.

Yusuf Yazıcı Yeniden Trabzonspor Yolunda mı?

Trabzon yerel basınından Haber 61'in iddiasına göre, Trabzonspor'da Şenol Güneş'in 5. döneminde Yusuf Yazıcı'nın 3. kez takıma katılabileceği konuşuluyor. Henüz hiçbir takımla anlaşma sağlamayan Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve teknik direktör Şenol Güneş ile birebir bir görüşme yapacağı öğrenildi. Güneş, bu görüşmeden olumlu sonuç alırsa, yönetim transferi gerçekleştirebilir.

Taraftarlar İkiye Bölündü

Bu gelişmeler üzerine Trabzonspor taraftarları sosyal medyada ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım taraftar, Yusuf Yazıcı'nın yuvasına dönmesi ve Şenol Güneş ile birlikte formuna kavuşması gerektiğini savunurken, diğer taraftarlar milli oyuncunun Trabzonspor'daki son dönemini hatırlatarak, takıma geri dönmemesi gerektiğini savunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.