Yüz yüze eğitimin faturası ağır oldu

Eskişehir'de bulunan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin yeni tip koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 34 öğrenci evlerinde karantinaya alınırken okul 10 gün süreyle tatil edildi.

Eskişehir'de bir öğretmenin yeni tip koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 34 öğrenci evlerinde karantinaya alındı ve okul 10 gün süreyle tatil oldu.

Liselerde yüz yüze sınavların başlamasıyla yeni tip koronavirüs haberleri de gelmeye başladı. Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bulunan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görevli bir öğretmenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı. Öğretmenin gözetmen olarak katıldığı 3 sınava giren 34 öğrenci, tedbir amacıyla evlerinde karantinaya alındı. Eskişehir Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekipleri tarafından okuldaki diğer öğretmenlere de Kovid-19 testi yapıldı. Okul 10 gün süreyle tatil edildi.

''Uzaktan eğitim aksatılmadan devam edecektir''

Okulun internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Okulumuz 11 Mart 2021 perşembe günü itibariyle 10 gün karantinaya alınmıştır. Uzaktan eğitim aksatılmadan devam edecektir. Sınavlar ikinci bir duyuruya kadar iptal olmuştur. İşletmeye giden öğrencilerimiz de 10 gün staja gitmeyecektir"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Proje okullarına öğretmen atama kılavuzu yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin K
BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı randevu oluşturma tarihleri açıklandı (BİLSEM 2024 takvimi)
ÖSYM, hafta sonu iki sınav yapacak
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama