Yüzüklerin Efendisi dizisi kaldığı yerden

Koronavirüs sebebiyle durdurulan Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimlerinin tekrardan başladığı duyuruldu. Amazon tarafından duyurulan haberde çekimlere devam edileceği açıklandı.

Sinema tarihinde en çok beğenilen serilerinden biri olan The Lord of the Rings yani Yüzüklerin Efendisi şimdi de dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkmayı bekliyor. Geçtiğimiz yıl Amazon tarafından duyurulan dizinin kadrosunda ise Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Bonladi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawie, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman ve Maxim Baldry gibi isimler yer alıyor.

ÇEKİMLERE BAŞLANIYOR

Dizi 2020 yılının başlarında çekilmeye başlanmıştı fakat Çin’de ortaya çıkan koronavirüs salgınının hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayılması sonucu çekimlerin durdurulmasına karar verilmişti. İlk iki bölümün çekimleri tamamlandıktan sonra ara verilen çekimlerin yeniden başladığı duyuruldu. Hali hazırda Amazon’dan ikinci sezonun onayını almış olan dizi dev bütçesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Amazon Video Prime’ın dijital yayıncılık sektöründeki en büyük kozlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi’nin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Sektörüne 34,5 Milyon Lira Destek Sağlıyor
Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu