Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi gün sayıyor

Amazon’da izleyici ile buluşacak Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’ın ilk iki bölümü aynı anda yayınlanacak.

Amazon’da izleyici ile buluşacak Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’ın ilk iki bölümü aynı anda yayınlanacak.

Bu yıl izleyicilerle buluşacak olan yeni dizilerin başında Amazon tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi geliyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power adını taşıyan dizi, heyecanlı bir bekleyişin ardından nihayet eylül ayında izleyici ile buluşacak. The Rings of Power için uzun süre bekleyen Yüzüklerin Efendisi hayranları, 2 Eylül’de bu bekleyişin karşılığını alacak. Çünkü Amazon bu tarihte sadece dizinin ilk bölümünü yayınlamakla kalmayacak, aynı zamanda ikinci bölümü de izleyicilerin beğenisine sunacak. Aynı gün iki bölüm birden yayınlayarak izleyicileri bu dünyanın içine tam anlamıyla çekmeyi hedefleyen Amazon, ilk sezonun geri kalan bölümlerini ise birer hafta arayla yayınlayacak.

Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinde anlatılan olayların asırlarca öncesinde, Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçen The Lord of the Rings: The Rings of Power, Karanlık Lord Sauron’un güç kazanmaya başladığı ilk dönemde geçiyor. Elfleri ve insanları kandırarak Güç Yüzüklerini yaptıran Sauron, Orta Dünya’da yaşayan tüm halkları tehdit eden ölümcül bir güç haline geliyor.

Tüm zamanların en pahalı dizisi olacak The Lord of the Rings: The Rings of Power’da Galadriel ve Elrond gibi tanıdık karakterlerin genç halleri de yer alacak. 2 Eylül’de Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak dizinin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

2022’de hackerlara kaptırılan kripto para 2 milyar dolara yaklaştı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!