Yüzünün Tamamı Dövmeyle Kaplı Suçlu, Kırmızı Bültenle Aranıyor! O Da Mı Türkiye'de?

Güney Kıbrıs ve Yunanistan medyasına dağıtılan fotoğraflarla aranan, yüzünde belirgin dövmeler olan Litvanyalı Deicis Vaitkevicius, Lefkoşa ilinde hırsızlık ve dolandırıcılık suçlamalarıyla aranıyor.

Güney Kıbrıs ve Yunanistan medyasına dağıtılan fotoğraflarla aranan, yüzünde belirgin dövmeler bulunan Litvanyalı Deicis Vaitkevicius, Lefkoşa ilinde hırsızlık ve dolandırıcılık suçlamalarıyla aranıyor.

40 yaşındaki bu şahsın yerini bulmak için Güney Kıbrıs ve Yunanistan polisi harekete geçti ve Interpol'e durum bildirildi. Vaitkevicius'un komşu ülkelerle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'ye de geçmiş olabileceği düşünülüyor.

Polis, Vaitkevicius'un yakalanması için yayınladığı ilanda şu ifadeleri kullandı:

"Lefkoşa ilinde 13 Şubat 2024 tarihinde işlenen hırsızlık ve dolandırıcılıktan aranan 40 yaşındaki kişinin 14/07/1983 doğumlu, Litvanyalı Deivis Vaitkevicius olduğu belirlenmiştir. Hakkında adli tutuklama emri çıkarılmıştır. Yüzünün tamamında dövmeler bulunmaktadır, görüldüğünde tanınması mümkün değildir. Bulunmasına yardımcı olabilecek herhangi bir bilgiye sahip olanların Lefkoşa TAE (Ceza Soruşturma Dairesi), en yakın Polis Karakolu veya 1460 numaralı Vatandaş Hattı ile iletişime geçmesi rica edilmektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 20 İlde Operasyonlarla 366 Şüpheli Yakalandı!
Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi