Zabıta müdürü AK Partili belediyeyi savununca ortalık karıştı

Arif Kocabıyık, bu kez Ağrı’da vatandaşlara mikrofon uzattı. Vatandaşlar, iktidarı ve Savcı Sayan’ın başında olduğu AK Partili belediyeyi eleştirince zabıta müdürü araya girerek tepki gösterdi, ortalık karıştı.

İlave TV adlı YouTube kanalı sokak röportajları yaparak memleketin nabzını tutmaya devam ediyor. Arif Kocabıyık, bu kez Ağrı’da vatandaşlara mikrofon uzattı. Vatandaşlar, iktidarı ve Savcı Sayan’ın başında olduğu AK Partili belediyeyi eleştirince zabıta müdürü araya girerek tepki gösterdi.

Belediyenin çok iyi çalıştığını iddia eden zabıta müdürüne bir vatandaşın verdiği yanıtlar ise çevrede bulunan kalabalık tarafından alkış aldı. Vatandaş, Savcı Sayan’ın akrabalarını belediyeye doldurduğunu anlattı ve bir bilgi daha paylaştı. Savcı Sayan’ın, kayyım döneminde yapılan nikâh salonunu yeğenine vererek kafeye çevirdiğini söyleyen vatandaş, "Gece 12’ye kadar ergenler gibi orada dedikodu yapıyorlar. Ağrı’nın kafeye ihtiyacı yok" dedi.

Bir sonraki seçimde Savcı Sayan’ın yüzde 10 bile oy alamayacağını iddia eden vatandaş, "Savcı demek adaletli demektir. En azından adına yakışan bir adam olsun" diye konuştu.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor