Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı'na silahlı saldırı; Ümit Özdağ duyurdu

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, otelinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak ayaklarından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, otelinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda ayaklarından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçtı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partisinin Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’un saldırıya uğradığını duyurdu. Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Zafer Partisi Gaziantep kurucu il başkanı ve milletvekili adayımız Mehmet Pamuk, Ankara’da Zafer Partisi Genel Merkezi’nde katıldığı iki günlük siyasal stratejik iletişim programının ardından Gaziantep’e döndüğünde, otelinin önünde silahlı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştır. Genel Başkan Yardımcımız Seyit Yücel başkanlığındaki bir heyet, Gaziantep’e doğru yola çıkmıştır. Sevgili Mehmet kardeşime ve tüm Zafer Partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar, Zafer Partisi’nin kararlılığını sarsamaz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.