Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, herkesin Zafer Partisi'ne oy vermesi için çağrıda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "Herkesin ilk görevi çevresindeki 10 kişiyle Zafer Partisi'ne oy vermeleri için konuşup, telefon numaralarını kaydetmeleridir" dedi.

İzmir Arena'da düzenlenen toplantıda, Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Naşit Birgüvi olduğu açıklandı. Diğer ilçelerde de partinin adayları duyuruldu. Özdağ, "Bugün burada bulunan bizler, İzmir'i eski bir meydanda en iyi şekilde ifadesini bulan seçeneksizlikten kurtarmak için bulunuyoruz. Biz, bu seçeneksizlikten çıkıp gerçek bir muhalefet ve yeniden inşa sürecini başlatmak için bir araya geldik" şeklinde konuştu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Ümit Özdağ, "Bugün burada bulunan bizler, İzmir'i aslında eski bir meydanda en iyi şekilde ifadesini bulan bir seçeneksizlikten kurtarmak için bulunuyoruz. Şöyle bir reklam; "Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı markasıyız." İzmirli de birbirinden hiç farkı olmayan iki seçenekte. Biz, bu seçeneksizlikten çıkıp, gerçek bir muhalefet ve gerçek bir yeniden inşa sürecini koymak için bir araya geldik" dedi.

ÖZDAĞ'DAN UYARI: "FETÖ GERİ DÖNÜYOR"

Ümit Özdağ, FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini hatırlatarak, "FETÖ geri dönüyor. Stratejik mevkilere sızmakta ve devleti etkilemekte. Devleti bu konuda uyarıyoruz. FETÖ'nün siyasi alanlarda etkinlik kazanma çabalarını gözlemliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

ÖZDAĞ'DAN TUNÇ SOYER HAKKINDA AÇIKLAMA

Özdağ, "DEM Parti, "Eğer CHP Tunç Soyer'i aday olarak çıkartmazsa biz İzmir'de ve ilçelerde aday çıkartırız" demiş herhalde. Tunç Soyer, CHP'nin adayı olmaktan çok DEM'in adayı olarak seçime girecek. Biz mevcut CHP gibi Atatürk'ün ismini istismar edip Atatürk'e ihanet edenlerden değiliz. Biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileriyiz" diye konuştu.

"ÇEVRENİZDEKİ 10 KİŞİDEN ZAFER PARTİSİ'NE OY VERMESİNİ İSTEYİN"

31 Mart seçimlerinde partisinin adayları için destek talep eden Ümit Özdağ, "Herkesin öncelikli görevi, çevresindeki 10 kişiyle Zafer Partisi'ne oy vermeleri için konuşup, telefon numaralarını kaydetmeleridir" şeklinde çağrıda bulundu.

Özdağ, partisinin yerel yönetim projeleri hakkında bilgi verirken, "İzmir'in her ilçesinde ve mahallesinde gençlik ile uyuşturucu arasına spor merkezleri açacağız. Atanamayan öğretmenler spor tesislerinde istihdam edilecek. Zabıta ve İzmir emniyetiyle birlikte çalışması için özel eğitimden geçecek. Sokak köpeği sorununu, iki düşman lobinin elinden kurtararak çözmeyi hedefliyoruz. Köpekleri yok etmek, katletmek anlayışını kabul etmiyoruz. Ancak mevcut durumun sürdürülebilir olmadığını biliyoruz. Bir veteriner ve hayvanseverlerle iş birliği yaparak hayvanların kısırlaştırılmasını sağlayacağız. Belediye sisteminde hayvanseverlerin de dahil olduğu barınaklar oluşturacak ve alınan hayvanlar ruhsatlandırılacak" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı