Zafer Partisi Kartal İlçe Başkanlığı'na hilafet bayrağı asıldı: "Ebu Ubeyde'nin ordusu her yerd

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitingi sonrasında yaşanan olayların yankıları sürerken, Zafer Partisi'nin Kartal İlçe Başkanlığı hedef alındı. Ege Akersoy'un saldırısının ardından Kartal İlçe Başkanlığı'na Tevhid bayrakları asıldı ve "Ebu Ubeyde'nin ordusu, her yerde!" yazılı not bırakıldı.

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitingi sonrası yaşanan olayların ardından Zafer Partisi'nin Kartal İlçe Başkanlığı hedef alındı. Ege Akersoy'un saldırısına maruz kalan İsmail Aydemir'in elinde Kelime-i Tevhid bayrağı ile yürüdüğü mitingin yankıları, Kartal'da Tevhid bayraklarının Zafer Partisi'nin ilçe binasına yapıştırılmasıyla devam etti.

GALATA KÖPRÜSÜ SALDIRISI VE TUTUKLANMA

Filistin'e destek amacıyla düzenlenen mitingde İsmail Aydemir'e yapılan saldırının ardından Ege Akersoy gözaltına alındı. Ümit Özdağ'ın destek açıklamalarıyla gündeme gelen olay, Akersoy'un tutuklanmasıyla sonuçlandı.

ÜMİT ÖZDAĞ'IN İÇİŞLERİ BAKANI İDDİASI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Akersoy'un gözaltında tutulduğu sırada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın polis merkezini aradığı iddiasını ortaya atarak olaya dikkat çekti. Bu iddia, olayın siyasi boyutunu güçlendirdi.

KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NA YAPIŞTIRILAN NOT

Bugün ise Kartal İlçe Başkanlığı'nın girişine Tevhid bayrakları asıldı ve "Ebu Ubeyde'nin ordusu, her yerde!" yazılı bir not bırakıldı. Bu eylem, Zafer Partisi'ne yönelik hilafetli tehdidi simgeliyor. Olayın ardında kimliği belirsiz kişilerin olduğu belirtilirken, soruşturma başlatıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi