Zafer Partisi'nde iki istifa geldi

Zafer Partisi'nden Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Sadıkoğlu Danışman ile Genel İdare Kurulu Üyesi Alptürk Kaya, partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Sadıkoğlu Danışman, kurumsal yapının sağlanamaması, parti felsefesinden uzaklaşma ve liyakat ve nitelik gözetilmeyen bir teşkilât yapısı gibi nedenlerle istifa ettiğini belirtti. Kaya ise istifasında, Atatürk'ü örnek alan Türk gençliğinin ilkelerinden taviz vermemesi gerektiğini vurguladı ve Zafer Partisi'nde bu ilkelerin uygulanamayacağını düşündüğü için ayrıldığını açıkladı.

Alptürk Kaya ise istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Tek ve değişmez önder olarak Atatürk’ü takibe ant içen bir Türk gencinin inanç ve kanaatinin gereklerinde çekinseme göstermeyeceği, bu yöntemlerle şahsımın hiç ilgi duymadığı kişisel menfaatlerinin kaygısını taşıyan kimselerin belki sindirilebileceği, ancak sırası geldiğinde ihtilâl hukuku işleterek Padişah ve Halife devirmiş adamların geleneğini izleyen gerçek Türk ulusçularının yıldırılamayacağı açıktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!
Kredi Kartına Şok Hamle! O Karar Sonrası Kimsenin Eli Kredi Kartına Gitmeyecek
Zeytinyağı Krizi: TARİŞ Ortak Olmayan Üreticilerden de Destek Bekliyor!
Üsküdar'da Emekliye Şantaj İddiasıyla Korkunç Kaçırma Olayı