Zafer Partisi'nde İki İstifa Haberi!

Zafer Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Sadıkoğlu Danışman ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Alptürk Kaya, partiden istifa ettiklerini duyurdu. Alptürk Kaya ise istifasıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı..

Zafer Partisi'nde Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Sadıkoğlu Danışman ve Genel İdare Kurulu Üyesi Alptürk Kaya, partiden istifa ettiklerini duyurdu. Parti içinde yönetim seviyesindeki istifaların devam edeceği bildiriliyor.

Genel Başkan Yardımcısı Sadıkoğlu Danışman, parti içinde kurumsal yapı eksikliği yaşandığını ve bu durumun ısrarlı bir şekilde devam ettiğini, partinin kuruluş felsefesinden zamanla uzaklaşıldığını ve liyakat ve nitelikten uzak bir teşkilat yapısıyla devam edileceğini belirterek istifa ettiğini ifade etti.

Alptürk Kaya ise istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Atatürk'ü tek ve değişmez önder olarak kabul eden bir Türk gencinin inanç ve kanaatinin gereğini yerine getireceği, kişisel menfaatlerinden öteye geçen bir davranış sergileyeceği açıktır. İttihat ve Cumhuriyet geleneğindeki kişilikler, eleştiriye her zaman açık olmuşlardır. Bu nedenle, bugünkü yapı itibarıyla Zafer Partisi'nde Atatürkçü ve Türk ulusçusu görüşleri eyleme dönüştürmek mümkün olmadığı için, tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden ayrılmam gerektiğini gördüm."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!
Kredi Kartına Şok Hamle! O Karar Sonrası Kimsenin Eli Kredi Kartına Gitmeyecek
Zeytinyağı Krizi: TARİŞ Ortak Olmayan Üreticilerden de Destek Bekliyor!