Zaha ile Ziyech Florya'yı karıştırmak istedi! Galatasaray'ı Muslera savundu!

Son günlerde özellikle finansal açıdan kriz yaşadığı öne sürülen Galatasaray'da; Ziyech'in haricinde Zaha'nın da Florya'da huzursuzluk çıkardığı gündeme geldi. İksiinin de hesabı kesildi!

Galatasaray'da son dakika gelişmelerini aktaran Ali Naci Küçük, Hakim Ziyech ve Zaha hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Hürriyet muhabiri Küçükand'ın, sarı-kırmızılı kulübe yakınlığıyla bilinen Florya hakkındaki izlenimleri...

 Türkiye'nin mali açıdan en güçlü takımı Galatasaray'dır. F.Bahçe yıllardır şampiyon değil ama Ali Koç gibi başkanları var ama Galatasaray'ın geliri, otel satışları, malları daha yüksek.

 BELHAN VE FEGHOULIANDI'DA DA SORUNLAR VAR!

 Galatasaray'ın geçmişte Kuzey Afrikalı futbolcularla sorunları vardı. Ödemede 15 gün gecikmenin büyük sorun olacağı havasını yaratıyorlar. Hakim Ziyech ve Zaha, ödemeler konusunda takımda kriz yarattı. Galatasaray'ın 15 Ocak'a kadar maaşının tamamını ödemesi gerekiyor, borçsuz olduğuna dair belge alınması gerekiyor.

 ZİYEC'İN GALATASARAY'DAKİ SEZONU BİTTİ!

Galatasaray ile Hakim Ziyech'in ortaklığı sona erdi. Mutsuz sonla biten bir dizi gibiydi. Ziyech'in garantili bir kontrat istemesi ve birçok mali krizin ardından kendini milli takıma bırakmak, teknik ekibin ve yönetimin sabrını sınayacak.

MUSLERA, OLIVEIRA'YI UYARDI!

Geçen sene bu takımın hiçbir sorunu yoktu ama Ziyechand ve Zaha Florya'nın kafasını karıştırdı. Geçen sezon maaşlar bir kere geç ödenmişti. Sergio Oliveira şaka yollu paranın ödenmediğini söyledi. Muslera araya girerek, "12 yıldır buradayım ve hiç param kalmadı" dedi. Konuyu kelimelerle bitirdi. 

NELSONAND'IN YANLIŞI BOEYAND DEĞİLDİR;

 Sacha Boeand'a ilgi gerçek ancak resmi bir teklif yok. Resmi bir teklif varsa yönetim bunu görüşecek. Nelson'da yapılan hatalar Boeand'da yapılamaz. Galatasaray'ın kabul etmediği Nelsson için 18 milyon euroluk teklif yapıldı ve yönetim artık buna çok üzüldü. 

NDOMBELEJA SON ŞANS!

Torreira, Konyaspor maçında cezalı orta saha oyuncusu Ndombele ile oynayacak, bu onun son şansı ve orta sahayı geçemezse ihraç edilecek. Leipzig krizi çözülmezse durum daha da kötüleşecek. Galatasaray oyuncuyu iade etmek istiyor. Galatasaray'ın asıl planı orta sahayı, sol bek ve bek sistemini güçlendirmek. Muslera ve Muslera sezon sonunda yollarını ayırdı ancak yolculuğun 1 yıl daha devam etmesine karar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek