Zaha’nın Tepkisi: Saygısızlık Karşısında Gülmekten Kendimi Alamıyorum

Galatasaray'ın son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulamayan Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Zaha, takımdaki durumuna dair, "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil" ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Galatasaray'ın son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulamayan Wilfried Zaha, takımdaki durumuna tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un da beklentilerine cevap vermek için daha iyi performans sergilemek istediğini belirtti.

Galatasaray'da son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulamayan Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Zaha, paylaşımında, "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil" ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor maçı öncesinde Zaha için açıklama yapan Okan Buruk, "Zaha'dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Oyuna sonradan girdiği maçlarda beklentimiz bundan daha fazlası. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Onun da isteği ilk 11 başlamak. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor fakat burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak" şeklinde konuşmuştu.

Zaha’nın paylaşımı:

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi
Bayer Leverkusen, Bochum'u 5-0 Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Sağlamlaştırdı!