Zalewski'nin Geleceği Bu Akşam Belli Olacak

Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski'yi transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Polonyalı oyuncunun durumu bu akşam netlik kazanacak. Anlaşma sağlanamazsa, Napoli'nin tecrübeli sol beki Mario Rui gündemde. Ayrıca, Ebimbe ve Onyedika için de temaslar sürüyor.

Galatasaray, Roma'nın genç yıldızı Nicola Zalewski'yi transfer etmek için son hamlelerini yapıyor. Polonyalı futbolcunun durumu bu akşam belli olacak; anlaşma sağlanamazsa Napoli'nin deneyimli sol beki Mario Rui'nin kadroya katılması gündeme gelebilir.

Galatasaray, Roma'nın genç yıldızı Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Polonyalı oyuncunun geleceği bu akşam netlik kazanacak. Eğer 22 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlanamazsa, sarı-kırmızılı ekip alternatif bir planı devreye sokacak.

Transfer dönemi bitmeden Galatasaray, kadrosunu iki yeni oyuncuyla güçlendirmek istiyor. Nicola Zalewski'nin yanı sıra, Frankfurt'tan Ebimbe ve Club Brugge'den Onyedika için de girişimlerde bulunuluyor.

Di Marzio'nun aktardığı bilgilere göre, Zalewski'nin transferi bu gece sonuçlanacak. Dün, Galatasaray yöneticileri Roma'ya gitmişti, ancak henüz kesin bir anlaşma sağlanmış değil.

Eğer Roma ile anlaşma sağlanamazsa, Galatasaray'ın alternatif olarak Napoli'nin deneyimli sol beki Mario Rui'ye teklif yapacağı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.