'Zamanımızı Erdoğan'ı cevaplamak gibi boş şeylerle harcayamayız!'

Haşdi Şabi sözcüsü Türkiye’nin uyarıları için “Zamanınızı açıklamalar ve yıldırmalarla uğraşarak boşa harcamayız'' dedi. Irak’ta milis grubu Haşdi Şabi komutanlığı, Musul’un batısındaki bölgelerinde mücadelesi...

Haşdi Şabi sözcüsü Türkiye’nin uyarıları için “Zamanınızı açıklamalar ve yıldırmalarla uğraşarak boşa harcamayız'' dedi. Irak’ta milis grubu Haşdi Şabi komutanlığı, Musul’un batısındaki bölgelerinde mücadelesi sırasında 10 köyü kurtardığını açıklarken, örgüt sözcüsü Ahmet El Asadi, Türkiye’den gelen uyarıları için “Zamanınızı açıklamalar ve yıldırmalarla uğraşarak harcamayız. Açıklamalara Irak hükümeti yanıt verecek'' dedi.
Iraqinews’a göre, Haşdi Şabi komutanlığı sözcüsü Ahmet El Asadi, Haşdi Şabi güçlerinin Cumartesi günü Ninova’nın Batı eksenini kurtarma operasyonu sırasında 10 köyü kurtardığını açıkladı. El Asadi, “Eksen, IŞİD tarafından kullanan bazı kentler, mağara ve vadileri kapsıyor'' dedi.
El Asadai, Türkiye’den, özellikle de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan gelen uyarıları ile ilgili olarak ise “Zamanımızı açıklamalar ve yıldırmalarla uğraşarak harcamayız. Savaştaki zaferimizden ve tüm kentleri geri alma kabiliyetimizden eminiz. Ancak açıklamalara Irak hükümeti yanıt verecek'' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Berlin'de Tarihi Miras: Goebbels'in Villası Ücretsiz Verilecek
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Suudi Savunma Anlaşması İçin İsrail Normalleşmesi Şart!
Zelenski, Ukrayna Askerlerinin Kararlılığını Övdü
Britney Spears kaldığı otelde sinir krizi geçirdi! Britney Spears için ambulans geldi!
Guangdong Eyaleti'nde Şiddetli Yağışlar: Alarm Seviyesi Yükseldi