Zamlar Durmuyor: Benzin ve Motorin Fiyatlarında Yeni Rekorlar

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlar durmuyor! İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin ve motorin fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Son iki günde gelen artışlar, araç sahiplerinin bütçesine ağır bir yük bindirdi.

Milyonlarca araç sahibini etkileyen bu fiyat artışları, petrol piyasasındaki dalgalanmalar ve döviz kuru hareketliliğiyle birleşerek vatandaşların cebine ağır bir yük bindiriyor. Özellikle büyük şehirlerdeki son fiyatlar dikkat çekici düzeyde yükseldi.

İSTANBUL'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul’un hem Avrupa hem de Asya yakasındaki benzin ve motorin fiyatları, iki gündür devam eden zamlarla birlikte önemli ölçüde arttı. Avrupa yakasında benzin fiyatı 44,64 TL, motorin ise 43,47 TL'ye yükseldi. Asya yakasında ise benzin fiyatı 44,53 TL, motorin 43,41 TL seviyesine çıktı. Bu artışlar sürücüleri tedirgin etmeye devam ediyor.

ANKARA VE İZMİR'DE FİYATLAR DAHA YÜKSEK

Başkent Ankara'da benzin litre fiyatı 45,05 TL’ye, motorin ise 43,93 TL’ye yükseldi. İzmir’de ise benzin fiyatları 45,50 TL ile rekor seviyeye ulaşırken, motorin 44,44 TL oldu. Akaryakıta gelen bu zamlar, başta ticari araç sahipleri olmak üzere tüm sürücüler için ciddi maliyetler yaratıyor.

ART ARDA ÜÇÜNCÜ ZAM

Son iki gün içinde akaryakıta yapılan zamlar, 6 Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Benzine önce 77 kuruş, ardından 1 TL daha zam yapıldı. Sürekli yükselen fiyatlar, vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor ve sürücüler akaryakıt fiyatlarındaki her yeni gelişmeyi endişeyle takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.