Zarrab'a ABD'de yeni darbe!

ABD’de yargılanan işadamı Rıza Sarraf’ın ’reddi hakim’ talebi, davaya bakan Yargıç Richard Berman tarafından reddedildi.ABD'nin Sesi Radyosu'na göre,  New York’ta tutuklu  yargılanan Reza Zarrab'ın ’reddi hakim’...

ABD’de yargılanan işadamı Rıza Sarraf’ın ’reddi hakim’ talebi, davaya bakan Yargıç Richard Berman tarafından reddedildi.

ABD'nin Sesi Radyosu'na göre,  New York’ta tutuklu  yargılanan Reza Zarrab'ın ’reddi hakim’ talebi, mahkeme hakimi Richard Berman tarafından reddedildi.

Zarraf’ın reddi hakim talebiyle ilgili alınan gerekçeli kararda, bu talebin liyakattan yoksun olduğu belirtildi. Reddi hakim talebinin zamanlamasının yanlış olduğu vurgulandı.

İlk yapılan duruşmada Zarrab’a, haklarının belirtildiği ve mahkeme hakimi Richard Berman’ın Zarrab’a bu şansı tanıdığı belirtildi.

Aylar sonra bu tür bir taleple mahkemenin karşına çıkmanın zamansız olduğu ifade edildi. Mahkeme hakimi Richard Berman’ ın, 2014 yılında Türkiye’ye geldiği zaman Reza Zarrab’ın adını bile bilmediği belirtildi.

Zarrab'ın, reddi hakim talebinin söz konusu şartlardan dolayı kabul edilemileyeceğine karar verildiği açıklandı.

ERDOĞAN KEFİL OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, BM GEnel Kurulu için gittiği ABD'den dönüşte uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada "Vatandaşımız Reza Zarrab suçsuz" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
Bu Marka Maden Suyunu Sakın İçmeyin: İçinde Dışkı Tespit Edildi!
İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı