Zelenskiy ile Harris görüşmesinde 1,5 milyar dolarlık yardım anlaşması imzaladı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Barış Konferansı çerçevesinde ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile yaptığı görüşmenin ardından imza atıldı. Zelenzkiy ile Harris görüşmesinde 1,5 milyar anlaşması..

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy, Ukrayna'daki barış konferansı sırasında ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile yaptığı görüşme sonrasında şunları söyledi: "Ülkemizin ihtiyaçlarına 1,5 milyar dolardan fazla tahsis eden ABD yardımını duyurduğu için Harris'e teşekkür ettim."

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İsviçre'nin düzenlediği Ukrayna Barış Konferansı kapsamında ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile bir araya geldi. Zelenskiy, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Açıklanan ABD askeri yardım paketinin silah teslimatlarını, Ukrayna için yeni Patriot hava savunma sistemlerine ilişkin İtalya'da Başkan Biden ile imzalanan anlaşmaların yerine getirilmesini ve cephedeki durumu ele aldık" dedi. .."

Zelenskiy, toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e, ülkemizin ihtiyaçlarına 1,5 milyar dolardan fazla tahsis eden çok önemli bir ABD yardım paketini daha açıkladığı için teşekkür ettim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.