Zerrin Özer'in 33 kilo verme sırrı belli oldu

Zayıflamak isteyenlerin sağlığına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Zerrin Özer, diyetle 33 kilo verdi. Çeşitli besinler tüketen Özer, günde 4 bardak yeşil çay içerek atıştırmalık olarak kuru kayısı tercih etti. Düzenli spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini belirtti.

Zayıflamak isteyen birçok kişi, çeşitli diyet planlarına yönelirken, sosyal medyada satılan riskli çayları tüketmeyi tercih ediyor. Sağlıklarını hiçe sayan bu bireylerin yanında, bilinçli vatandaşlar bu tuzağa düşmüyor. 

Bu bağlamda, sağlıklı bir şekilde kilo veren ünlüler de dikkat çekiyor. Diyet sayesinde 33 kilo veren Zerrin Özer, kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemleri paylaştı.

DİYET LİSTESİNİ ÇEŞİTLENDİRİYOR

Özer, yaptığı diyet programında sıkılmamak için çeşitlilik sağladığını belirtiyor. Zaman zaman buğday veya çavdar ekmeği tükettiğini ifade eden Özer, yiyeceklerini çeşitlendirerek diyet sürecini keyifli hale getirdiğini vurguladı. Ağırlıklı olarak sebze, bol yeşillik, az yağlı protein ve bakliyat tükettiğini söyleyen Özer, bazı sabahlar müsli, yoğurt veya yağsız sütle kahvaltı yaptığını da ekledi.

GÜNDE 4 BARDAK YEŞİL ÇAY TÜKETİYOR

Diyet sürecinde en çok ihtiyaç duyulan öğünlerin küçük atıştırmalıklardan oluştuğunu belirten Özer, atıştırmalık olarak kuru kayısı tercih ettiğini ve günde 4 bardak yeşil çay içtiğini de söyledi. Ayrıca, diyetinde zerdeçal, zencefil, keten tohumu ve tarçın gibi sağlıklı besinleri de kullanmaya özen gösterdiğini belirtti.

DÜZENLİ SPOR YAPIYOR

Zerrin Özer, planlı bir şekilde yemek yiyerek, hoca eşliğinde her gün spor yaptığını aktardı. Kilo ölçümüne göre yönlendirilerek koşu bandı ve spor aletlerini kullandığını da ekledi. Bu şekilde sağlıklı bir yaşam tarzını benimsediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.