Zeynep Özkaya’dan Mutluluk Paylaşımı: "Sihirli Annem" Yıldızı Evlenme Teklifi Aldı

"Sihirli Annem" dizisindeki Çilek karakteriyle tanınan Zeynep Özkaya, erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan aldığı evlenme teklifini sosyal medyada paylaştı. Mutluluk dolu anlarını takipçileriyle paylaşan genç oyuncunun sürpriz teklifi, büyük ilgi gördü.

"Sihirli Annem" dizisinin sevilen karakteri Çilek, gerçek hayatta da mutluluğu yakaladı. Zeynep Özkaya, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Oğulcan Can'dan evlenme teklifi aldı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı bu özel an, hem hayranları hem de takipçileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan "Sihirli Annem" dizisinde Çilek karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Özkaya, erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan evlenme teklifi aldı. Bu mutluluk dolu anları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Zeynep Özkaya, teklif anlarını "Hayatımın şokunu yaşadım. Doğum gününe geldim sanarken olanlara bak, inanılmaz mutluyum! Çok mutlu olalım aşkım benim" notuyla duyurdu. Bu duygusal anlar, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

26 yaşındaki oyuncunun aldığı bu sürpriz teklif ve yaşadığı şaşkınlık dolu anlar, hem hayranları hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle izlendi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.