Zeynep Sever İle Neredeyse Boşanıyorlardı! Volkan Demirel'in Erkek Çocuk Açıklaması Geldi!

Geçen haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma haberi, yalanlandı! Ünlü sporcu Volkan Demirel ve eşi tarafınca jet hızıyla yalanlanmıştı. Demirel, katılmış olduğu programda soruları yanıtladı. Kolundaki dövmenin detaylarını söyledi. Erkek çocuk..

Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların hemen ardından bir açıklama yapıldı. Senem Aydın'ın Kazanç programına katılan Volkan Demirel, "14-15 yıl daha süreceğini düşünüyoruz" dedi.

Eski milli takım kalecisi Volkan Demirel bir süredir özel hayatıyla gündemdeydi. Hayatını antrenör olarak sürdüren Demirel'in, eşi Zeynep Sever Demirel'den boşanmayı planladığı söyleniyor.

"Yazılanların sonunda biliyorsunuz Volkan'la 19 yaşındayken birbirimize aşık olduk. Bu yüzden birlikte büyüdük. Her evlilik gibi bizim evliliğimizde de tartışmalar ve anlaşmazlıklar vardı." söz konusu. haşin "Onay alamadan dava açtık." Durumu boşanma olarak sunmayı doğru bulmuyorum. İki çocuğumuz var, öyle bir şey yok. boşanma gibi. "Çocuklarımızı korumaya çok önem veriyoruz." sözleriyle bunu yalanladı.

Hadi Anlat'a konuk olan Volkan Demirel, evlilikle ilgili sözleriyle de dikkat çekti. . . Demirel, "14 yıldır evliyiz" diye konuştu ve şöyle devam etti: "Evlilik uzun bir bağ maratonudur. Biz her şeye birlikte karar verebilen bir aileyiz. Bazen tartışmalar oluyor tabii. Zaten her evlilik sorunsuz gidiyorsa bunda bir sorun var demektir. 14 yaşındayız. Biraz dürtüsel davrandım, Zeynep beni olgunlaştırdı. "En büyük eleştirmenim Zeynep" dedi.

Kolundaki film şeridi dövmesinin sırrını gazeteci Senem Aydın'a açıklayan Volkan Demirel, şunları söyledi: "Tek kişilik yer var. Bir oğlumuzun olacağını düşündüğümüz için ayrıldık. Bakalım, iyi şanslar. Dövme yapmayı seviyorum. Kızlarımın isimleri ellerimde yazılı. "Her şeyi büyük bir aşk ve arzuyla yaptım" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.