Zeytinburnu'nda et döner fiyatını yüksek bulan müşteri silahla ateş etmeye başladı

Zeytinburnu'nda döner fiyatını pahalı bulan bir kişi, tartışmanın ardından silahla rastgele ateş açtı. Polis, şahsı kısa sürede yakaladı. Olayda yaralanan olmazken, büfede maddi hasar meydana geldi. İnceleme devam ediyor.

Zeytinburnu'nda yaşanan olayda, döner fiyatını yüksek bulan bir kişi ile iş yeri çalışanları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın fitilini ateşleyen kişi, belindeki silahı çıkararak etrafa rastgele ateş açtı. Polis ekipleri, kısa sürede şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Olayda yaralanan olmazken, büfede maddi hasar meydana geldi. Şimdi polis, detaylı bir inceleme başlatmış durumda.

Dün akşam Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde meydana gelen olay, bir büfede yediği dönerin fiyatını pahalı bulan bir kişinin çalışanlarla tartışmasıyla başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, şahıs belindeki silahı çıkararak etrafa rastgele ateş açtı. Olayın duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda şahsın yerini belirlediği operasyonla kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, silahla etrafa rastgele ateş açan şahsın kaçma anları kaydedildi.

Olayda yaralanan olmazken, kurşunların isabet ettiği büfede maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.