Zidane:Ronaldo'nun bir süre dinlenmesi gerekebilir

Geçtiğimiz gün evinde konuk ettiği Villarreal'i 3-0 mağlup eden Real Madrid'de Ronaldo şoku yaşanıyor. Maçın son bölümünde sakatlık yaşayan yıldız oyuncu kenara geldi ve oyuncu değişiklik hakkı dolan Real Madrid karşılaşmayı...

Geçtiğimiz gün evinde konuk ettiği Villarreal'i 3-0 mağlup eden Real Madrid'de Ronaldo şoku yaşanıyor. Maçın son bölümünde sakatlık yaşayan yıldız oyuncu kenara geldi ve oyuncu değişiklik hakkı dolan Real Madrid karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında oyundan çok Portekizli yıldız hakkında sorulara maruz kalan teknik direktör Zinedine Zidane, "Ronaldo'nun bir süre dinlendirilmesi gerekebilir" dedi.

Villarreal maçına kadar bu sezon La Liga'da oynanan 33 maçta da 90 dakika görev alan Ronaldo'nun takımına destek olmak için sürekli sahada kalmak istediğini vurgulayan Fransız çalıştırıcı, "O, insanların düşündüğünden çok daha iyi bir takım oyuncusu ve savunmaya da fazlasıyla katkı veriyor. Ancak erken sonuca gittiğimiz bazı maçlarda bile oyundan çıkmak istemiyor. Benim de oyuncuların sağlık durumuna dikkat etme sorumluluğum var ve Cristiano beni bazen zor durumda bırakıyor" diye konuştu. Ronaldo'nun sakatlığındaki ciddiyetin Perşembe günü yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağını ifade eden Zidane, yıldız oyuncudan yoksun kalmaları durumunda bile diğer oyuncularının performanslarına güvendiğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!