Zincir markette hırsızlık yapan kişi yakalandı

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan zincir markette meydana gelen olayda, bir şahıs pastırma ve kavurma çalarak montunun cebine sakladı. O anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı ve şahsın rahat tavırları dikkat çekti.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan zincir markette meydana gelen olayda, bir şahıs pastırma ve kavurma çalarak montunun cebine sakladı. Müşteri kılığında markete giren şahıs, reyonlar arasında dolaşarak şarküteri bölümünden çeşitli miktarlarda kavurma ve pastırmayı montuna gizlice yerleştirdi. O anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı ve şahsın rahat tavırları dikkat çekti.

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin kimlik bilgilerini tespit etti ve çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda M.B. isimli şahısın kimlik bilgileri belirlendi. Şüpheli şahsın sorgulamasında, çok sayıda hırsızlık ve narkotik madde ticareti ile kullanmak için narkotik madde bulundurma suçlarından kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Şüpheli şahıs, "iş yerinden ve kurumdan hırsızlık" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi