Ziraat Bankası, 770 Kişiyi İşe Alacak! Başvuru Şartları ve Detaylar

Ziraat Bankası, farklı branşlarda istihdam edilmek üzere 770 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Banka yetkilileri, alımların kapsamını ve başvuru süreciyle ilgili detayları resmi web adresleri üzerinden paylaştı.

ZIRAAT BANKASI İSTANBUL VE İLÇELERINDE PERSONEL ALIMI BAŞLIYOR

Ziraat Bankası, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 20 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı ve personel ihtiyacı olan illerdeki şubelerde görevlendirilmek üzere 600 Servis Görevlisi çalışanı alımı yapacak. Başvurular 2 Temmuz 2024 – 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 23.59'a kadar gerçekleştirilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular, İstanbul Üniversitesi'nin [ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr](https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr) web sitesine üye olmak suretiyle yapılacak. Mülakat ve sınav detayları için [Ziraat Bankası resmi web sitesindeki](https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar) ilgili linki ziyaret edebilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın yeni personel alımıyla ilgili ayrıntılı bilgiye erişmek ve başvuru sürecine katılmak için belirtilen tarihler arasında başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Adayların, başvuru şartlarını ve sürecini dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.