Ziraat Bankası personel alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ziraat Bankası tarafınca İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubeleri ile yurt genelinde görevlendirilmek üzere 20 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı ile personel ihtiyacı olan illerdeki şubelerde görevlendirilmek üzere 600 Servis Görevlisi çalışanı istihdam edecek.

YENİ PERSONEL ALIMI

Ziraat Bankası, İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde ve yurt genelindeki şubelerde görev yapmak üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, 20 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı ve personel ihtiyacı olan illerde 600 Servis Görevlisi istihdam edilecek.

SINAVLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Personel alımı için düzenlenen sınavlar, İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen merkezlerde 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

SINAV SONUÇLARINA NASIL ULAŞILIR?

Sınav sonuçları, Ziraat Bankası'nın belirlediği ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr adresi üzerinden erişilebilir olacak. Yapılan açıklamada, sınav sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte adaylara SMS ile bilgilendirme yapılacağı ifade edildi. Geçmiş yıllara bakıldığında, Ziraat Bankası yazılı sınav sonuçlarının yaklaşık 3 hafta içinde ilan edilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.