Ziraat Bankası promosyon ödemelerini katladı: Emeklilere iyi haber geldi

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik promosyon ücretlerinde önemli bir artış gerçekleştirdi. Bu gelişme emekliler için sevindirici bir haber olarak karşımıza çıkıyor. Artık Ziraat Bankası üstünden emekli maaşı alanlar daha yüksek promosyon ücretlerinden faydalanabilecekler.

Ziraat Bankası, emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında bulunuyor ve bu durumu korumak için emeklilere sağladığı promosyonlarda artışa gitti. Bankanın resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan müşterilere 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Bu promosyon ödemeleri 3 senelik dönemler halinde peşin olarak gerçekleştirilmektedir. Müşteriler, devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden önce başvuruda bulunabilirler. 2024'te yapılacak olan promosyon ödemelerinde ise önceki döneme ait iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.


ALINAN MAAŞLARIN TOPLAMINA GÖRE HESAPLANMAKTADIR


Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığıyla alan müşteriler, promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için maaşlarını 3 yıl süresince bankadan alacaklarını belirten bir başvuru yapmaları gerekmektedir.

Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için ödenecek promosyon tutarı, aldıkları maaşların toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemelerine ilişkin başvurular, şubeler, internet bankacılığı, Ziraat Mobil uygulaması, ATM'ler, SMS veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla yapılabilmektedir. 4757'ye "PRO [boşluk] TC Kimlik Numarası" formatında SMS gönderen müşteriler, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak başvuruları için onay alınmaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!