Ziraat Bankası, Sarraf davası başlarken New York'ta ne yapıyordu?

Türkiye’nin hem yurt içi hem yurt dışında en yaygın şube ağına sahip Ziraat Bankası’nın New York şubesinde geçtiğimiz Haziran ayından beri işlem yapılmadığı, daha sonra şubenin tamamen kapatıldığı belirtiliyor. New...

Türkiye’nin hem yurt içi hem yurt dışında en yaygın şube ağına sahip Ziraat Bankası’nın New York şubesinde geçtiğimiz Haziran ayından beri işlem yapılmadığı, daha sonra şubenin tamamen kapatıldığı belirtiliyor. New York şubesinin internet sayfasında da şubenin kapalı olduğu yazıyor. Ziraat Bankası New York şubesi 1983’ten beri faaliyetteydi. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yurt dışı temsilcilikler bölümünde New York Şubesi’nin yer almadığı görüldü.

Dünya Executive’in haberine göre, Ziraat Bankası New York şubesi 2014’te de FED’in soruşturma başlattığı haberleriyle gündeme gelmişti. Soruşturmanın Sarraf bağlantılı kara para soruşturması olduğu iddia edilmiş ancak Banka tarafından yapılan açıklamada olayın “teknolojik alt yapı ile ilgili'' teknik bir sorundan kaynaklandığı ve kısa sürede çözüldüğü söylenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Şöhretin Zirvesindeyken İstanbul'u Terk Etti! Tarık Tarcan Tanınmaz Halde!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?
Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?