Ziraat Bankası'nın mobil uygulamaysı çöktü mü?

Ziraat Bankası müşterileri mobil uygulamaya giriş yapamadıklarını belirttiler. Önce internetinizde problem var sorunu alan kullanıcılar ardından teknik bir problemle karşı karşıya olduklarının uyarısını aldılar.

 Ziraat Bankası’nda 2 gün önce de mobil uygulamada bazı problemler yaşanmıştı. Bayram öncesi yoğunluğun da artmasıyla birlikte sistemler şu anda erişilemez hale geldi.

Geçtiğimiz günlerde Akbank mobil uygulamasında da benzer problemler yaşanmıştı. Akıllara direkt olarak siber saldırı seçeneği gelmişti. Bu iddiaları yalanlayan banka sistemsel problemlerini çözmeye odaklanmıştı. Ardından kullanıcı verilerinin çalındığı iddiası gelmişti. Şimdi benzer bir sorunun Ziraat Bankası’nda yaşanması akılları karıştırıyor. Ziraat Bankası konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Ziraat Mobil‘de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır.

İşlemlerinizi diğer kanallarımızda sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gerek servis sağlayıcımızla gerekse teknik birimlerimizle sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz. Yaşanılan erişim sorunu için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı. Problemin tam olarak ne zaman çözüleceği tam olarak bilinmiyor. Kullanıcılar şu anda uygulamada “Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” uyarısı ile karşılaşıyor.

TOGG üretime hazır hale gelmeye çok yakın: İlk üretim yakında başlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor