Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Heyecanı Başlıyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda nefesler tutuldu! Yarı final heyecanı yarın başlıyor. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Aynı gün Trabzonspor ile Fatih Karagümrük, Papara Park'ta mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda nefesler tutuldu! Yarı final heyecanı yarın başlıyor. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Aynı gün Trabzonspor ile Fatih Karagümrük, Papara Park'ta mücadele edecek. Heyecan dolu karşılaşmalar, final için kıyasıya rekabeti beraberinde getiriyor. Futbol tutkunları, heyecan dolu anlara tanıklık etmek için sabırsızlanıyor!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı yarın başlayacak. İlk maç, MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak. Ardından, 24 Nisan Çarşamba günü, Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında Papara Park'ta saat 20.30'da ikinci yarı final maçı yapılacak. Rövanş maçlarının programı ise şu şekilde:

7 Mayıs Salı
20.30: Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Tüpraş Stadı)

8 Mayıs Çarşamba
20.30: Fatih Karagümrük-Trabzonspor (Atatürk Olimpiyat Stadı)

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde mücadele eden takımlar arasında Beşiktaş, son dönemde gösterdiği performansla dikkat çekerken, MKE Ankaragücü sürpriz sonuçlara imza atmıştı. Diğer tarafta ise Trabzonspor, güçlü kadrosuyla favori gösterilirken, Fatih Karagümrük ise kupa heyecanında sürpriz yapabilecek potansiyele sahip. Bu karşılaşmalar, Türk futbolseverler için heyecan dolu birkaç günü işaret ediyor!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!