Zonguldak'ta Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsü Kaza Yaptı: Genç Ağır Yaralandı

Zonguldak’ta ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Varol T.Ç. (16), kırmızı ışıkta geçip bir otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi bulunuyor. Kaza sonrası taraflar arasında gerginlik yaşandı, ulaşım kısa süre aksadı.

Zonguldak'ta, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Varol T.Ç. (16), arkadaşlarına yetişmek için kırmızı ışıkta geçip bir otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Kaza sonrası otomobil ve motosiklet refüje çıktı, taraflar arasında gerginlik yaşandı ve trafik kısa süreliğine aksadı.

Zonguldak’ta meydana gelen kazada, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Varol T.Ç. (16), kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Kaza, saat 22.00 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki kavşakta gerçekleşti. İddiaya göre, Varol T.Ç., arkadaşlarına yetişmek için hızla kırmızı ışıkta geçti. Yan yola yeşil ışık yanarken kavşağa yaklaşan motosiklet, C.K.'nın kullandığı 67 DT 622 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü havaya fırladı ve asfalta düşerek 2 metre sürüklendi. Motosiklet ve otomobil ise refüje çıkarak durabildi.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Varol T.Ç., Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü C.K.'nın ve yaralanan gencin yakınları arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, hem yol güvenliğini sağladı hem de tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Trafikte kısa süreli aksama yaşanırken, otomobil ve motosikletin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü. Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.