Zonguldak'ta Trajik Kaza: Otomobil İkiye Bölündü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Yaralı

Zonguldak'ta meydana gelen üzücü kaza sonucunda 3 otomobilin çarpışmasıyla birlikte bir kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında, 3 otomobilin karıştığı olayda bir kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Olay, Çaydeğirmeni beldesindeki karayolu üzerinde gerçekleşti. Emrah Döngelcik (38) yönetimindeki 67 ET 423 plakalı Tofaş marka otomobil, Devrek istikametine seyrederken önce aynı yönde ilerleyen Buğra Enver K. (21) idaresindeki 67 ADV 786 plakalı araça yandan çarptı. Ardından, Zonguldak yönüne seyir halindeki Semih K. idaresindeki 74 AU 862 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada Tofaş marka otomobil ortadan ikiye ayrıldı ve sürücüsü Emrah Döngelcik olay yerinde yaşamını yitirdi. Serkan Ç., Batuhan Ö., Zekeriya B. ve Nevzat E. ise yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, yaralılar hastaneye kaldırılarak ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Emrah Döngelcik'in cansız bedeni otopsi için hastane morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı