Zorla fuhuş yaptıran o zanlılar tutuklandı!

Bursa'da fuhuş suçuna yer temin eden ve aracılık yapan 3 şüpheli yapılan operasyon sonucu yakalandı. Bursa'da fuhuş operasyonu neticesinde tutuklama kararı geldi. Zorla fuhuş yaptıran o kişiler tutuklandı.

Operasyon sonucunda Bursa'da fuhuş yeri teklif eden ve komisyonculuk yapan 3 şüpheli yakalandı. Mahkeme, emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, fuhuş suçunu teşvik eden ve kolaylaştıran şüphelilerle mücadeleyi sürdürüyor. Son olarak 3 şüphelinin fuhuş suçlarına aracılık edip aracılık yaptığının ortaya çıkması üzerine Başsavcılık koordinesinde operasyon düğmesine basıldı. Operasyonda S.S., T.Ö. ve B.C. Adı geçen şüpheliler tutuklanarak gözaltına alındı. Ev ve araçlarda yapılan aramada 5 cep telefonu ve 13 ilaç tableti ele geçirildi.

4 kadın mağdur kurtarıldı

Operasyon sonucunda 3 şüpheli tarafından alıkonularak fuhuşa zorlanan 1'i Özbekistan vatandaşı 4 kadın mağdur kurtarıldı. kamu düzeni departmanı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanarak sevk edildikleri adliyeye sevk edildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.