Zorlu Holding yeni CEO’su belli oldu: Bekir Cem Köksal

Zorlu Holding, 27 senedir çeşitli görevlerde bulunan CEO Ömer Yüngül'ün yerine Bekir Cem Köksal'ı CEO olarak atadığını duyurdu. Yüngül'ün 10 yıldır süren CEO'luk görevinden ayrılmasının ardından, Köksal'ın bu görevi üstleneceği belirtildi.

Zorlu Holding, 27 senedir çeşitli görevlerde bulunan CEO Ömer Yüngül'ün yerine Bekir Cem Köksal'ı CEO olarak atadığını duyurdu. Yüngül'ün 10 yıldır süren CEO'luk görevinden ayrılmasının ardından, Köksal'ın bu görevi üstleneceği belirtildi.

BEKIR CEM KÖKSAL'IN ÇİFTE GÖREVİ

Zorlu Holding'den yapılan açıklamada, Köksal'ın 2002 yılından beri CFO olarak görev yaptığı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ifade edildi. Ayrıca, 1 Şubat - 21 Haziran 2024 tarihleri arasında Zorlu Holding CEO Yardımcılığı görevini de üstleneceği belirtildi. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Ömer Yüngül'e teşekkür ederek, Yüngül'ün Zorlu Grubu'nun büyüklüğüne katkılarından dolayı minnettarlık duyduklarını ifade etti.

KÖKSAL'DAN DEVİR

Ahmet Zorlu, Bekir Cem Köksal'ın Zorlu Grubu'na stratejik planlarda büyük katkılarda bulunduğunu ve CFO olarak görev yaptığı süre boyunca önemli başarılar elde ettiğini belirterek, yeni CEO'nun başarılarını vurguladı. Açıklamada, Bekir Cem Köksal'ın Zorlu Holding CFO'luk görevini 1 Mart 2024 tarihinden itibaren Vestel CFO'su Alp Dayı'ya devredeceği kaydedildi.

YENİ CFO ALP DAYI

Alp Dayı'nın 25 yıldır elektrik-elektronik sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Vestel Şirketler Grubu’nun CFO’su olarak görev yaptığı ve engin tecrübeye sahip olduğu belirtildi. Dayı, Vestel CFO'luk görevini ise Vestel Finans Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kiracıoğlu'na devredecek.

BEKİR CEM KÖKSAL'IN KARİYERİ

Bekir Cem Köksal, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1990-2001 yılları arasında bankacılık sektöründe görev alan Köksal, 2002 yılında Zorlu Grubu'na katılarak Vestel Finans'tan Sorumlu Başkan olarak atanmış ve 2002'den itibaren Zorlu Holding CFO'su olarak görev yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı