Sevda Noyan italyan vatandaşı çıktı!

Sevda Noyan italyan vatandaşı çıktı! Canlı yayında ölüm tehditleri savuran Sevda Noyan'ın,  cemaat kanalı STV'de programlar yapa  eşi için  17 25 Aralık sonrası İtalyan vatandaşlığı

Canlı yayında ölüm tehditleri savuran Sevda Noyan'ın, 17 25 Aralık sonrası; bir dönem cemaat kanalı STV'de program yapan eşi adına  İtalyan vatandaşlığı için yardım talep ettiği ortaya çıktı.

Yandaş Ülke TV ekranlarında  muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit edip liste hazırladığını söyleyen Sevda Noyan'ın İtalyan vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Nayan'ız FETÖ ile iltisaklı olduğu iddia edilen kocası Engin Noyan için de  17-25 Aralık sonrasında İtalyan vatandaşlığı için yardım talebinde bulunduğu paylaşımlarında ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA VATANDAŞLIK İÇİN YARDIM TALEBİ

[caption id="attachment_105770" align="alignnone" width="690"] SOSYAL MEDYADA VATANDAŞLIK İÇİN YARDIM TALEBİ[/caption]

Sevda Noyan'ın geçmişteki paylaşımları arasında ilginç yazışma ve mesajlar göze çarpıyor. O paylaşımlarının birinde  kendisine ait Avrupa Birliği İtalyan Vatandaşlığı Pasaportu  ve uçak bileti mesajı paylaştığı görülüyor. 6 günlük yurt dışına çıkma planları yapan Noyan'ın  paylaşımları arasında dikkat çeken bir diğer ifade ise twitter da Mansur İşcel’den eşi için vatandaşlık konusunda hususi yardım ricası..

8 Kasım 2015 tarihli paylaşımda Noyan, 17 25 Aralık sonrası  eşi Engin Noyan'ın İtalyan vatandaşlığı için girişim başlattığını, Mansur İşcel'den özel olarak görüşme talebinde bulunduğu anlaşılıyor.

İşte Noyan'ın paylaştığı Avrupa Birliği İtalyan Vatandaşlığı Pasaportu  ve uçak bileti...

Yandaş Ülke TV’de ölüm tehdidi! ‘Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, benim listem hazır!’

'KOCASI BİLİYOR KİMİN DARBEYİ YAPTIĞINI'

Sevda Noyan'ın eşi eşi yıllarca cemaatin yayın organlarında ve özellikle de STV’de kendisine yer bulmuştu.  Engin Noyan ilahi söylediği o programların birinde, Gülen için övgüler dizdiği iddia ediliyordu. İddialar Gazeteci İsmail Saymaz'da  "Eşi biliyor. Eşi yıllarca onlarla takıldı, uzun yıllar STV’de şarkı söyledi, ilahi söyledi. Eğer darbeci arıyorsa komşusuna gitmesin. Sitedeki komuşularına musallat olmasın. Kocasına musallat olsun. Kocası biliyor kimin darbeyi yaptığını. En azından onların yol arkadaşı, onların ahpabı. Ekmeğini yedi onların, o biliyor.” ifadeleri ile katıldı.

GEZİ SÜRECİNDE İTALYAN KONSOLOSLUĞU TWEETİ

Sevda Noyan'ın Gezi Direnişi döneminde sosyal medya üzerinden takipçilerine attığı tweeti Noyan'ın İtalyan vatandaşlığının da bulunduğunu ortaya çıkardı. Noyan o paylaşımında; "Biraz önce vatandaşı olduğum italyan konsolosluğundan mesaj geldi. İstiklal caddesi, Taksim ve Beşiktaş'a çıkmayın, yoğun provakasyon var!" mesajını paylaştığı görülüyor.

TÜRK MÜSÜN İTALYAN MI? TEPKİSİ

Paylaşımının ardından Noyan'a  takipçilerinden İtalyan konsolosluğu göndermeli tepki geldiği anlaşılıyor.  O takipçilerinden birinin "Türk müsün, İtalyan mı? diye hem Türkçe hem de  İtalyanca yazdığı görülüyor.

PEKİ SEVDA NOYAN KİM? EŞİNİN FETÖ İLE İLGİSİ NE?

Fatih Altaaylı Ülke TV’de katıldığı programda 50 kişilik ölüm listesi olduğunu ve darbe girişimi olması halinde oturduğu siteden işe başlayacağını söyleyen Sevda Noyan’ın geçmişine ilişkin bir yazı kaleme aldı. Altaylı,  "İşte bu liste hazırlayıp katliama hazırlanan kadın, o kadın! Eski Reggio, şimdi Noyan" ifadeleri ile Noyan’ın  geçmişini yazdı.

"Engin Noyan adında eski marjinal bir şarkıcının eşi. Engin Noyan 1990’ların sonunda birdenbire Fetullah Gülen etkisine girmiş, bir marjinallikten, bir başka marjinalliğe savrulmuş yıllarca FETÖ kanalı Samanyolu TV’de program yapmış, Fetullah Gülen’e övgüler düzmüş bir adam.

Şimdilerde neci bilmiyorum ama FETÖ’cü darbe başarılı olmuş olsaydı şimdi TRT’de program yapıyor olacağından eminim. Konu komşuyu öldürmek için listeler hazırlayan Sevda Noyan ise bu beyin 2. eşi. Engin Noyan geçmişte Eser Noyan ile evliydi ve sahneye Noyan and Noyan adıyla çıkarlardı.

SONRA ENGİN NOYAN FETÖCÜ OLDU

Ardından 2000’lerin başında Eser Noyan, Engin Noyan’ın bir metresi olduğu iddiasıyla ortalığı birbirine kattı. Engin Noyan haliyle bu iddiaları yalanladı.

Eser Noyan ise kocasının bir televizyon kanalında çalışan bir makyözle birlikte olduğunu iddia etti. Makyözün adı Sevda Reggio idi. Eski kocasının soyadını kullanmaya devam ediyordu. O da İzmir sosyetesinin gülüyken, boşanmış ve kendini dine adamıştı. Engin Bey daha sonra Eser Noyan’dan boşandı ve ilişkisinin olmadığını iddia ettiği Sevda Reggio ile evlendi.

İşte bu liste hazırlayıp katliama hazırlanan kadın o kadın."

"Sevda Noyan italyan vatandaşı çıktı!" haberi, 09 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Sevda Noyan italyan vatandaşı çıktı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sevda Noyan italyan vatandaşı çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:52 İran Dışişleri bakanlığı açıkladı: Batılı ülkeler İsrail'in savaş suçları için hesap vermeli
  2. 04:49 Apple Tahtı O ünlü markaya Kaptırdı: Pazar liderliğini kaybetti
  3. 04:44 Sadece 10 yaşında ama Gazzeli çocuklar için 8 bin sterlin bağış topladı
  4. 04:40 Bakan Özhaseki açıkladı: “Yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutunu teslim edeceğiz”
  5. 04:35 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan açıkladı: “Sonraki tepkimiz daha sert, kapsamlı olacaktır”
  6. 04:29 Goncharova yenilgiyi hazmedemedi! Ebrar Karakurt hedef alındı
  7. 04:20 ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya "İsrail'e destekten vazgeçin" uyarısı yapıldı
  8. 04:16 Seçimlerin peşinden ilk kabine bugün: Gündemde hangi konular olacak
  9. 04:03 Özgür Özel'den ağır açıklama : Hatay kararı tam kanunsuzluğun daniskasıdır
  10. 04:01 Beşiktaş'ta teknik direktör krizi gündemde
  11. 03:57 Spotify eğitim platformuna dönüşüyor! İlk iki kurs ücretsiz olacak
  12. 03:54 Tarım sektöründe alarm ziller çalmaya başladı: acilen bir şeyler yapılmalı!
  13. 03:52 Aylık maaşı 200 bin TL, çalışacak personel bulunamıyor: Bu sektörde kriz yaşanıyor!
  14. 03:50 Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Severlerine kötü haber geldi
  15. 03:48 Galatasaray'dan altın değerinde üç puan geldi
  16. 03:44 Online platformlardan terapi yaygınlaşıyor: sayısı 2025’te 650 milyonu aşacak
  17. 03:40 Maaşlarda yeni düzenleme gündemde: Yaşa göre emekli maaşı!
  18. 03:36 Fransa ve Belçika İran büyükelçilerini davet etti
  19. 03:24 Fatih Portakal, AK Parti'de görevden alınacak isimleri açıkladı: Mehmet Şimşek detayı verdi!
  20. 03:24 Eğer telefonunuzda bu uygulamalar bulunuyorsa, derhal kaldırın: Bilgileri çalıyorlar!
Otomotiv Haberleri