Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İndirim Yok! Canice öldürdü, cezasını çekecek!

Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İndirim Yok! Canice öldürdü, cezasını çekecek!

Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İnd... Son dakika! Antalya Manavgat'ta Aynur Çiçek'i boğarak öldüren erkek arkadaşı Şenol Çankaya'ya, hiçbir indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Canice öldürme suçundan cezasını aldı!

851272-1-t.jpg

Aynur Çicek, 30 Ekim 2022'de çocukları ve erkek arkadaşı Şenol Çankaya ile piknik yaptıktan sonra Manavgat'ta Çankaya'nın evine gitti.

851272-3-t.jpg

 O günden bu yana Çiçek'ten haber alamayınca yakınları onun adına kayıp ihbarında bulundu.
 Çiçek'in ikisi kız olmak üzere üç çocuğu vardı. Yapılan incelemede Aynur Çicek'in en son Şenol Çankaya'nın evinde görüldüğü öğrenildi. Polis  2 Kasım'da evde arama yaptığında Aynur Çiçek'in cesedini buldu. Çiçek'in boğularak öldürüldüğü belirlendi.
 Olayın ardından kaçan ve Aynur Çiçek'in cesedinin bulunduğu gün polis tarafından Side'deki bir apart otelde gözaltına alınan Şenol Çankaya hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Kendini şöyle savundu: "Kıskançlığın eşiğindeydim" Bir süre tartışmaya başladılar ve o kıskançlığın eşiğindeydi. Şenol Çankaya ise öfkesine hakim olamadığını söyleyerek Çiçek'i boğarak öldürdü.
 "Kasten öldürme" suçundan hakim karşısına çıkan Chenol Çankaya tutuklandı.  Manavgat Başsavcılığı'nın bu davaya ilişkin hazırladığı iddianame, Manavgat 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
 İddianameye göre Şenol Çankaya, alkol aldıktan sonra Ainur Çiçek ile tartışırken, Çiçek "Benimle tartışacak mısın?" Kadının karnının üzerine oturdu ve bacaklarıyla vücudunu sıkarak onu boğarak öldürdü.
 İfadesi kaydedildi.
 İddianameye göre, sanığın olaydan sonra Bol'a giderek başkasının kimliğiyle otele kayıt yaptırdığı ve "kasten adam öldürme" suçunu işlediği yönünde makul şüphe bulunuyor. Davanın ceza duruşması yapıldı. Savcı, duruşmanın esasına ilişkin mütalaasını yersiz bir tahrik bulunmadığını belirterek, Şenol Çankaya'nın  kadına karşı suç işlediği gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
  Şenol Çankaya, son sözleri sorulduğunda, ``Eylemleri ben planlamadım ve gerçekleştirmedim.'' dedi. Cesedi saklamak veya yok etmek gibi bir niyetimiz yoktu.
 Suçsuz olduğuna karar verilmesini talep ediyorum. Sanığın avukatı, olayın "derin üzüntü verici" olduğunu ve müvekkilinin olayı yersiz provokasyona maruz bıraktığını ve iyi halden indirim yapılmaksızın ömür boyu hapis cezasından yararlanılmasını istediğini söyledi.
 Aynur Çiçek'in yakınlarının avukatı Umut Sıfcı, mahkeme kararının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, indirim yapılmadan verilen cezanın tüm cinayet davaları için emsal teşkil etmesini umduğunu söyledi. ''Bu cinayet 2022 yılının ekim ayının sonlarında işlendi. Kurban üç gün boyunca bulunamadı. Sonunda sanığın evinde, delillerle de doğruladığımız, tanınmaz hale gelen iftiralar ve asılsız suçlamalarla ölü bulundu. Sanık bunu yaparken yersiz provokasyondan yararlanmaya çalıştı.
 Ancak tüm deliller açıkça ortaya çıktı ve yargı heyeti  bu delilleri toplayarak yerinde değerlendirdi ve sanığa indirim yapılmaksızın ağırlaştırılmış müebbet cezası verdi. Mahkemenin kararından çok memnun kaldı ve şöyle dedi: ''Sanırım kız kardeşim artık rahat uyuyor çünkü bu bir buçuk yıl önceydi.'' Rüyalarımıza da girdi.
 Aslında biz duruşma sırasında tereddüt içindeydik, sanık bir sürü yalan söyledi. Kız kardeşime sık sık iftira atardı. Bu nedenle cezasının hafif olmasından endişeleniyorduk.
 Doğruyu söylemek gerekirse çok memnun kaldım. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması bizi çok memnun etti. Bu emsal teşkil edecek bir karardır. Ben çok mutluyum.
 Adalet kesinlikle yerini buldu.
 Bu kararı veren hakime teşekkür ediyorum" dedi. Aynur Çiçek'in diğer kız kardeşi Ayşe Çiçek de, ``Kız kardeşim aktif bir insandı'' ve başına gelenleri  hak etmediğini söyledi.
 Hayatı seven bir adamdı.
 Böyle bir şey beklemiyorduk.
 Başınıza böyle bir şeyin  geleceğini hiç beklemiyorduk.
 O vasıflara sahip değil.
 Ne yazık ki başınıza böyle bir şey geldi. "Üç çocuğu vardı ve vahşice öldürüldüler" dedi.

"Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İndirim Yok! Canice öldürdü, cezasını çekecek!" haberi, 11 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İndirim Yok! Canice öldürdü, cezasını çekecek! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sevgilisi Aynur'u Canice Katleden Erkeğe İndirim Yok! Canice öldürdü, cezasını çekecek! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  2. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  3. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  4. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  5. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  6. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  7. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  8. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  9. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  10. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  11. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  12. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  13. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  14. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  15. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  16. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  17. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
  18. 00:19 Ankara'da TUSAŞ'taki Terör Saldırısı Sonrası Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal Edildi!
  19. 00:18 TSK, Suriye ve Irak'taki PKK Hedeflerine Hava Taarruzuna Geçti!
  20. 00:03 Terör Saldırısında Yürek Dağlayan Detay: Şehit Başmühendis Çiçek Almak İçin Nizamiyeye İnmişti!
Türkiye Haberleri