Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz yazısı: AK Partili bir vekil aracılığıyla tanıştık

Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz yazısı: AK Partili bir vekil aracılığıyla tanıştık

Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran... Habertürk yazarı Sevilay Yılman, kara para aklama ile suçlanan Sezgin Baran Korkmaz'la iki yıl önce AK Partili bir vekil aracılığıyla tanıştıklarını yazdı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Yılman, iki sene önce AK Partili bir vekilin aracılığıyla Sezgin Baran Korkmaz ile tanıştığını ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. Daha önce Korkmaz'ın kendisini öven bir tweet atmasına ilişkin de açıklamada bulunan Yılman "Şimdi ne bekleniyor benden? Bugün yaşadıkları dolayısı ile benim korkup, sinip; “Vallahi billahi bir bağım, bağlantım filan yok” deyip tanışıklığımızı, arkadaşlığımızı inkar etmemi falan mı? Çok beklerler… Boşuna beklerler…" ifadelerini kullandı.

Yılman'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Korkmaz ile sanırım 2 yıl evvel medyadan birkaç arkadaşımla yemek için gittiğim bir mekanda tesadüfen karşılaştığımız AK Partili bir milletvekilinin sayesinde tanıştım. Ayaküstü bir sohbetimiz oldu ama çok samimi, dürüst ve yakın buldum ve bu yüzden de sonrasında da hep kontakta oldum.

 

Ha şunu peşin peşin söyleyeyim… Peker’in bahsini ettiği Bodrum’daki otelinde ya da başka bir otelinde konaklamadım. Ya da onun devlet ile bağlantılı sorunlu işlerinin çözümünde birilerine aracı olmak için girişimde bulunmadım. “Bana şu kadar para ver de senin bilmem ne bakanıyla aranı yapayım” filan demedim. O da benden asla böyle bir şey talep etmedi.

 

Hep çok saygılı ve seviyeli arkadaşlık oldu aramızda. Bilen bilir… Doğulu erkeklerin alışkanlığıdır. Kendisinden küçük ya da büyük olsun fark etmez... Kardeşi gibi gördüğünü belli etmek için karşı cinsine “abla” diye hitap eder. Sezgin Baran Korkmaz da bana hep “abla” dedi… Ben de aynı duyguyla yaklaştım.

 

Özetle… Bugün hakkında; “Kara para aklayıcısı, şöyle yapmış, böyle yapmış” iddiaları olan Korkmaz’ı tanırım ve çok da severim. Bunu niye yazdım peki? Çünkü bazıları sanki aramızda gazeteci/işadamı dostluğundan farklı bir bağlantı varmış gibi algı yaratmaya çalışıyor.,

 

Peki nasıl? Neredeyse 1 yıl evvel… Twitter’da İstanbul Sözleşmesi ile ilgili kadının gücüne vurgu yapmak amacıyla bir meydan okuma (challenge) başlatılmıştı. Ben de dahil olduğumu gösteren bir tweet atmıştım. Efendim Sezgin Baran Korkmaz benim o tweet'imi alıntılamış da demiş ki; “Tanıdığım en yürekli, mert, lafını esirgemeyen cesur insanlardansın abla!” Eee ne olmuş yani? Ne demiş? Beni övmüş ve sağ olsun pek de güzel sözler etmiş.  Şimdi ne bekleniyor benden? Bugün yaşadıkları dolayısı ile benim korkup, sinip; “Vallahi billahi bir bağım, bağlantım filan yok” deyip tanışıklığımızı, arkadaşlığımızı inkar etmemi falan mı? Çok beklerler… Boşuna beklerler…

Sezgin Baran Korkmaz'ın, Sevilay Yılman hakkında attığı tweet şöyleydi:

sbk-sy.jpg 

"Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz yazısı: AK Partili bir vekil aracılığıyla tan." haberi, 11 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 11 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz yazısı: AK Partili bir vekil aracılığıyla tan.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sevilay Yılman'dan dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz yazısı: AK Partili bir vekil aracılığıyla tan.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:59 Deniz Tekin'in yeni mesleği herkesi şaşırttı: Müziği bıraktı
  2. 15:57 Türkiye'yi eve kapatacak kötü günler kapıda! Bilim insanları korkutan açıklamayı yaptı
  3. 15:51 YSK, olağanüstü itirazlara ilişkin 20 yeni kararını açıkladı
  4. 15:37 Fenerbahçe’de, Olympiakos maçına hazırlandı!
  5. 14:46 Ahmet Tatlıses Babası İbrahim Tatlıses'e Kin Kusan Açıklamalar Yaptı!
  6. 14:38 Hasan Arat'tan Yeni Teknik Direktöre İlişkin Açıklama Yaptı! O Açıklama!
  7. 13:46 Opel’den 474 bin TL’lik indirim! Hem tasarımı hem özellikleri bir harika!
  8. 13:40 Hakan Fidan Katar'a gidiyor
  9. 13:36 Gazze'de son durum: Can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
  10. 13:31 Adana'da Yaz Sıcakları: Geleneksel Karnavalın Altında 39 Derece!
  11. 13:25 BIST 100 Endeksinde dikkat çeken düşüş
  12. 13:23 Tarım Ürünleri Fiyatlarında Mart 2024'te %61,87 Artış: TÜİK Raporu
  13. 13:21 Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi: Dört belediye için seçim yenilenecek
  14. 13:20 Artuklu'da Sokak Kedisi Trajedisi: Sürücü Kaçtı, Hayvanseverler Tepkili
  15. 13:14 Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak: Nursema, Umut'un ihanetine tanık olacak
  16. 13:12 Körfez Ülkelerinde Şiddetli Yağışlar ve Seller: Umman'da 18 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 13:05 İtalyan Devi CFM Soğutma ve Otomasyon'u Satın Aldı:Türkiye'deki Ekonomik Krizin Etkisi Devam Ediyor
  18. 13:04 İran'ın İsrail'e karşı gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından altına olan talep artıyor
  19. 13:04 Bakanlık eyleme geçti: Fahiş fiyatlar için ceza miktarında 10 kat artış yolda
  20. 13:04 Tatil yapmayı düşünenlere uyarı: Sahte işletmelere karşı dikkatli olun!
Gündem Haberleri