Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayetleri sorusuna cevabıyla tepki çekmişti!

Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayetleri sorusuna cevabıyla tepki çekmişti!

Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayet... Ünlü sanatçı Şevval Sam, kadın cinayetleriyle ilgili eleştirilerle gündeme geldi. "Kötü şeylerden bahsetmeyelim" demesi sosyal medyada tepki toplarken, Sam, önemli konuların magazin ortamında geçiştirilemeyeceğini belirtti.

Ünlü müzisyen ve oyuncu Şevval Sam, Türkiye’deki kadın cinayetleri hakkında yapılan bir röportajda "Türkiye’nin makus kaderi mi?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi. Sam, muhabirin sorusuna, "Bu gece değil, lütfen kötü şeylerden bahsetmeyelim" diyerek karşılık verdi. Bu sözleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

Sam, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, açıklamalarda bulundu. Kadın, çocuk ve hayvan hakları gibi toplumsal olaylar karşısında durduğunu vurgulayan Sam, "Bugüne kadar durduğum yerden asla şaşmamış biri olarak konuşuyorum. Son birkaç gündür yapılan yorumları gördükçe şaşkınlığım daha da arttı. Ünlülerin ne dediği telaşı, esas konuşulması gereken konunun, içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreci değerlendirme gerekliliğinin önüne geçiyor" ifadelerini kullandı.

Sam, kendini daha doğru ifade edebilmek için birkaç gün beklediğini belirtti. O akşam, ortamı doğru bulmadığı için konuşmak istemediğini söyleyen Sam, "Geçiştirecek üç cümlenin, üst üste gelen acılı haberler ve kurbanlarının çektiği acıya saygısızlık olacağını düşündüm. Eğer benden beklenen süslü cümlelerse, bunu asla yapmayacağım" dedi. Sam, kadın cinayetleri ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği gibi sorunların, çözüm odaklı bir ortamda ve derinlemesine tartışılması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Sam, kitlelerin takip ettiği bazı kişilerin popülizm yapma çabalarını tehlikeli bulduğunu ifade ederek, "Bu tür söylemler insanları birbirine düşürmekten başka bir işe yaramaz. Bizim, bu acıların nasıl son bulabileceği üzerine ciddi şekilde konuşmamız gerekiyor" diye ekledi. Toplumsal sorumluluğunu her fırsatta yerine getirdiğinden emin olduğunu belirten Sam, eleştiri yapanların yapısal problemleri çözmeye dair daha fazla kafa yormaları gerektiğini düşündüğünü vurguladı.

"Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayetleri sorusuna cevabıyla tepki çekmişti!" haberi, 10 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayetleri sorusuna cevabıyla tepki çekmişti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şevval Sam sessizliğini bozdu. Kadın cinayetleri sorusuna cevabıyla tepki çekmişti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 11 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 ABD'yi vuran Milton Kasırgası'nda 6 kişi öldü
  2. 01:09 11 Ekim 2024 günlük burç yorumları
  3. 01:02 Şok eden gelişme!: Biden ve Netanyahu anlaşıyor mu?
  4. 00:58 Sinan Kaloğlu Kayserispor'da ilk antrenmanına çıktı
  5. 00:54 Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme: Başka bir hastaneye sevk edildi
  6. 00:47 Mahfi Eğilmez'den dikkat çeken açıklama!
  7. 00:46 Depremde 11 kişiye mezar olan apartmanın sanıkları tutuksuz yargılanıyor!
  8. 00:42 Bursa'da feci kaza!: 7 araç birbirine girdi!
  9. 00:42 Türkiye'nin en zengin 28 ismi belli oldu. Damat listeye ikinci kez girdi!
  10. 00:39 BM'den Lübnan'daki barış güçleri ile ilgili açıklama!: 'Tehlike giderek artıyor'
  11. 00:37 Zelenski'den NATO'ya kritik çağrı!
  12. 00:33 Mark Rutte: Putin'in Kazanması, NATO İçin Ciddi Tehdit
  13. 00:31 Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na güçlü destek: "Adalet yürüyüşü düzenleriz!"
  14. 00:31 Geceyi Aydınlatan Alevler! Tekirdağ'daki Kozmetik Fabrikasında Korkutan Yangın!
  15. 00:31 Hatay'da korkunç olay! 11 köpek ölü bulundu!
  16. 00:23 Tesla'da deprem! Elon Musk, dört üst düzey yöneticisini kaybetti
  17. 00:22 The Simpsons Yapımcısından Şaşırtan Açıklama: Geleceği Nasıl Tahmin Ediyorlar?
  18. 00:19 Narin Güran cinayetinde balkondaki halıların sırrı çözüldü
  19. 00:14 Gülseren Budayıcıoğlu’ndan Yalı Çapkını’na Dair Şaşırtan Açıklama!
  20. 00:12 Ünlü restoran sahibi Arif Develi son yolculuğuna uğurlandı!
Yaşam Haberleri