AKP'den Saadet Partisi'ne 'traktörlü' provokasyon

AKP'den Saadet Partisi'ne 'traktörlü' provokasyon

Aynı cadde üzerine seçim plaftormu kuran iki parti, geçtiğimiz günlerde aynı gün aynı saatlerde gece buluşması düzenlemek isteyince partililer arasında arbede yaşandı.Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde AKP ve Saadet Partisi teşkilatları...

Aynı cadde üzerine seçim plaftormu kuran iki parti, geçtiğimiz günlerde aynı gün aynı saatlerde gece buluşması düzenlemek isteyince partililer arasında arbede yaşandı.

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde AKP ve Saadet Partisi teşkilatları karşı karşıya geldi. Her iki parti aynı cadde üzerinde bulunan seçim platformlarında aynı gün akşam saatlerinde buluşma düzenlemek isteyince aralarında arbede yaşandı.

Saadet Partisi konvoyunun önünü traktörle kesen AKP’lilere polis müdahale ederken, yaşanan olayların ardından 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

Sözcü’den Mehmet Ali Kayacı‘nın haberine göre, 31 Mart yerel seçimlerine 21 gün kala partililer arasındaki seçim heyecanı da alevlendi. 31 Mart’ta Konya Cihanbeyli’nde seçimin AKP adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Kale ile Cihanbeyli belediye başkan yardımcılığından istifa ederek Saadet Partisi’nden aday olan Mehmet Satılmış’ın arasında geçmesi bekleniyor. Aynı cadde üzerine seçim plaftormu kuran iki parti, geçtiğimiz günlerde aynı gün aynı saatlerde gece buluşması düzenlemek isteyince partililer arasında arbede yaşandı.

Düzenledikleri konvoy ile Saadet Partisi seçim bürosunun önünden AKP seçim bürosuna geçen partililer, seçim bürosuna gitmekte olan Saadet konvoyunun önünü traktörle kestiler. Polis arabasından yapılan anonsta, traktöre daha önce bu alana girmemesi uyarısı yapıldığı belirtilirken, bazı AKP’lilerin de partilileri sakinleştirmeye çalışarak yolu açmak için uğraştıkları görüldü.

Bir süre sonra açılan yoldan geçmekte olan bazı araçları “O bizden, vurmayın” diye bırakan partililer daha sonra diğer araçları yumruklamaya devam ettiler. Her iki parti temsilcilerinden birçok kimsenin yakın akraba ilişkilerinin olduğu Cihanbeyli’de, yaşanan arbedenin ardından yaralanan olmazken 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

"AKP'den Saadet Partisi'ne 'traktörlü' provokasyon" haberi, 10 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan AKP'den Saadet Partisi'ne 'traktörlü' provokasyon haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'den Saadet Partisi'ne 'traktörlü' provokasyon 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:48 Bahçeli’nin Sağlık Durumuna Dair Açıklama Kılıçdaroğlu’ndan Geldi
  2. 11:48 Donald Trump'tan flaş karar! Genelkurmay Başkanını görevden aldı!
  3. 11:48 Arıkan: "Türkiye bir gözaltı süreci değil bir gözdağı süreci yaşıyor!"
  4. 09:08 Bakan "Alınmayacak" Dedi, TÜVTÜRK Dinlemedi! Araç Sahipleri İsyan Etti!
  5. 08:36 Mahkemeden Dikkat Çeken Karar: İstanbul’da Açık Alanda Alkol İçmek Serbest!
  6. 08:20 Kırmızı Alarm: Karadeniz’de Vorteks Etkisiyle Şiddetli Kar Yağışı Ve Fırtına Bekleniyor!
  7. 00:57 Türkiye'de de Satışı Yapılıyordu: Dünyaca Ünlü Moda Markası İflas Etti!
  8. 00:56 SGK'dan Yeni Düzenleme: Birinci Basamak Muayeneleri Artık Ücretsiz
  9. 00:46 Fatih Altaylı'nın anketi gündeme bomba gibi düştü! Yavaş, İmamoğlu'nu geçti, Erdoğan geride kaldı!
  10. 00:46 Gelecek Partisi'nden Ayrılan Serap Yazıcı Özbudun'a Yavuz Değirmenci'den Tepki
  11. 00:43 Özel'den 'sahte diploma' tepkisi: "Beş dava bir diploma onları kurtarmaz"
  12. 00:30 İmamoğlu’nun diploması hakkında CHP'den açıklama! 'YÖK'ün diploma iptal etme yetkisi yok'
  13. 00:29 Yılmaz: "Kişi başına düşen milli gelirimiz 15 bin doların üzerine çıktı"
  14. 00:29 Resmî Gazete'de bugün: 23 Şubat 2025 Resmî Gazete kararları
  15. 00:29 Saymaz'dan flaş iddia! "Mesut Özil ve Sinan Akçıl'ın AKP'nin yeni MYK'ye girmesi bekleniyor"
  16. 00:29 Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, transfer harcamalarında dünya devlerini geride bıraktı
  17. 23:41 Yataklardaki sarı lekeler artık sorun olmuyor! Hızla yok eden 5 etkili yöntem!
  18. 23:41 İmamoğlu'nun diplomasını YÖK iptal edebilir mi? Böyle bir yetkisi var mı?
  19. 23:31 İmamoğlu’ndan emekli ve öğrenciye dev kıyak! Talimat verildi yeni fiyata geçildi: Sadece 45 TL!
  20. 23:31 İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmiş olduğu iddiasına CHP'den yalanlama: "Böyle bir yetkisi yok"