Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karakter diziden ayrılıyor?

Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karakter diziden ayrılıyor?

Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karak... Show TV Sandık Kokusu dizisi dün akşama damgasını vurmuştu. Ancak şimdi ise o karakter diziye veda ediyor. İşte hayranları üzecek o isim! Detaylar haberin devamında sizlerle...

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’ dün akşam gösterilen heyecan dolu bölümüyle gene çok konuşuldu. Karsu’nun Atilla’yı öptüğü anların büyük heyecan yarattığı bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile 2 saat süresince TT sıralamasında yer aldı.

Çarpıcı gelişmelerin ve heyecan dolu sahnelerin ekrana geldiği Sandık Kokusu’nun 11. bölümü; ABC1 20+’da 5.77 izlenme oranı 13.71 izlenme oranı, AB grubunda 5.08 izlenme oranı 13.87 izlenme oranı, Total’de ise 4.88 izlenme oranı 12.06 izlenme oranı elde etti. Karsu ve Atilla arasında yaşanan sürpriz yakınlaşmanın peşinden neler yaşanacağı ve Reha’nın ne yapacağı merak konusu oldu.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sandık Kokusu’nun gösterilen 11. bölümünde; Atilla seneler önce öldüremediği fakat gizli bir yaşam sürmesini istediği kardeşini yeniden karşısında buldu. Atilla ve Mert arasında geçmişte yaşanan gerçekler bu bölümde açığa çıktı.

Babası tarafınca kardeşini öldürmesi için görevlendirilen Atilla’nın bunu yapamadığı ortaya çıktı. Mert, Atilla’yı evden kovdu ve onun parasını istemediğini söyledi ama daha sonra başına gelenler, mecburen yolunu Cennet Sitesi’ne çevirdi. Önce sokak serserilerinden dayak yiyen Mert, daha sonra ev sahibi tarafınca kapının önüne koyuldu.

Bu zor anlarında ona destek Karsu ve Irmak’tan geldi. Mert, bir süreliğine Karsu’nun teyzesi Türkan’ın evine geldi. Onu Türkan’ın evinde gören Atilla, ikinci bir şok yaşadı. Mert’in orada kalmasını istemedi ve kardeşini kendi evine getirdi.

Atilla, Ozan mevzusunda da bir çözüm buldu. Bir telefondan Ozan’ın ağzından Karsu’ya mesaj attı ve yurt dışına giden bir gemide iş bulduğunu, birkaç ay sonra geleceğini yazdı. Diğer taraftan Atilla ve babasının peşindeki düşmanlar adım adım iz sürüyordu. Atilla’nın İstanbul’da olduğunu ve bir sitede inzivaya çekildiğini öğrendiler.

tv1.jpeg

İDDİAYA GÖRE ATİLLA DİZİDEN ÇIKACAK

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre; Atilla belaları tarafınca öldürülecek ve diziye veda edecek. Bu iddia şu ana kadar doğrulanmadı. Ancak gerçekleşmesi durumunda Sandık Kokusu hayranları çok üzülecek

Irmak ve Adnan cephesinde boşanma rüzgarları eserken, Adnan karısının eve geri dönmesi için beklenmeyen bir hamle yaptı. Filiz’in karşısına çıkan Adnan, ondan Irmak’ı affetmesini istedi. Yıllar sonra Adnan’la karşı karşıya gelen Filiz adeta yıkıldı. Tüm bu yaşananların üzerine Irmak rahatsızlandı. Karsu ve Filiz panikle onu hastaneye yetiştirirken, Irmak’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Irmak, riskli dönemini annesinin yanında geçirmek istediğini söylerken, Filiz ona hayır diyemedi. Reha ise Karsu’yu kıskanmaya devam etti. Akşam Karsu ve Deniz’in, Atilla’nın evinde olduğunu duyan Reha’nın tepkisi gene sert oldu. Karsu ve Reha kavga ederken, Reha’nın söylediği ağır sözler Karsu’yu çileden çıkardı. Karsu, Reha’ya inat Atilla ile sevgili olduklarını söyledi. Karsu’nun Atilla’yı her insanın içinde öptüğü final sahnesi bölüme damgasını vurdu.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Atilla, Karsu onu öptüğü için şaşkınlık yaşıyor. Karsu ondan özür dilerken, Atilla yeniden Karsu’yu öperek beklenmeyen bir hamle yapıyor. İkili arasındaki aşk kıvılcımları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Kaynaklar: Dizidoktoru.com, Gercekgundem.com

"Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karakter diziden ayrılıyor?" haberi, 22 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karakter diziden ayrılıyor? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Show TV'de hayranları üzen veda: Hangi karakter diziden ayrılıyor? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:09 Mercedes-Benz: Apple CarPlay'i Sonlandırarak Yeni MBOS İşletim Sistemine Geçiyor
  2. 15:05 İYİ Parti Trabzon yönetimi istifa etti
  3. 15:04 Trump'a "Sessizlik Anlaşması" Davasında Para Cezası: Yasağı İhlal Etmesi Durumunda Hapis Tehdidi
  4. 15:02 Altın fiyatları düşüşte mi? Gram altın kaç TL?
  5. 15:02 1 Mayıs 2024 altın fiyatları: Gram altın ve çeyrek altın ne durumda?
  6. 15:01 Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
  7. 14:55 Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
  8. 14:51 İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor
  9. 14:42 Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi
  10. 14:37 1 Mayıs Yasaklarına Karşı Taksim'de Protesto yapan 18 Genç Gözaltına alındı
  11. 14:31 Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy için Fulham'dan 15 Milyon Euroluk Teklif!
  12. 14:29 Beşiktaş'tan Patrick Schick atağı geldi!
  13. 14:24 Guangdong'da Otoyol Çökmesi: En Az 19 Kişi Hayatını Kaybetti
  14. 14:16 Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Üreticilere Müjde: Faiz İndirimli Kredi Fırsatları Yayımlandı
  15. 14:03 Moda Dünyasının Değerli İsmi Katsura'nın Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı
  16. 13:57 Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
  17. 13:52 Bu akşam kritik bir dönemeç yaşanacak! Gram altın için daha fazla düşüş mü bekleniyor?
  18. 13:51 Dev Holding, 978.141.000 TL'lik dağıtım tarihini açıkladı
  19. 13:51 Kripto Devi Zhao, Kara Para Aklama Suçlamasıyla 4 Ay Hapis Ceza Aldı
  20. 13:46 Vakıfbank ekonomiye 2 trilyon TL katkıda bulundu
Gündem Haberleri