Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifadesinde kan donduran detaylar

Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifadesinde kan donduran detaylar

Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifades... Eski sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla hakkında “hakaret, tehdit ve basit yaralama” suçlarından 5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ahmet Kural, Çağlayan Adliyesi’ne giriş yaptı.Sanat dünyasının...

Eski sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla hakkında “hakaret, tehdit ve basit yaralama” suçlarından 5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ahmet Kural, Çağlayan Adliyesi’ne giriş yaptı.

Sanat dünyasının iki ünlü ismi Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, aralarında yaşanan ‘darp’ iddiası nedeniyle bugün hakim karşısına çıkıyor. Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne davalı sıfatıyla ilk olarak Ahmet Kural avukatıyla birlikte giriş yaptı. Davacı Sıla Gençoğlu da avukatıyla birlikte duruşmaya katılmak için adliyeye geldi.

DURUŞMA BAŞLADI

Duruşma salonuna alındılar Ahmet Kural sanık kürsüsünde Sıla da avukatıyla birlikte müşteki kısmında oturduğu duruşma başladı.

KİMLİK TESPİTİ YAPILDI

Duruşma salonunda kimlik tespiti yapıldı. Ahmet Kural: Eğitim durumu yüksek lisans aylık gelir 50 bin TL olarak belirlendi. Sinema ve filmi projelerinde yer aldığı zaman ise yıllık 2,5 milyon TL, olarak aktarıldı. Sıla Gençoğlu’na ise geliri sorulmadı.

DAVA SÜRECİNDE NELER YAŞANDI

Büyük aşkla başlayıp ceza mahkemesinde son bulan süreçte neler yaşandı. Savcılık soruşturma sonunda ne dedi? İşte dava dosyasına yansıyan bilgiler;

SILA İFADESİNDE ŞUNLARI SÖYLEDİ

Olay günü Kural’ın ailesiyle beraber güzel vakit geçirdiklerini belirten Gençoğlu, “Sonra eve geçtik. Ancak kurtulamadığım soru geldi. Okan Can Yantır’a dair soru. Alkolün etkisiyle olmalı. Sonra bana ‘git evden defol’ vs. dedi. Bir saat boyunca evden kurtulmaya çalıştım. Kötü bir kabus gibiydi. ‘Git burdan seni gebertirim’ dedi. Kafamı duvarlara vurdu. Yere düştüm. Kafamı ve böbreklerimi tekmeledi. Bana aileme küfürler etti. ‘Çok sevdiğin baban kollarında ölsün’ dedi. ‘o… sen’ dedi. Bir şekilde şoförümü aramayı başardım. Peşimden gelmedi. Şikayetçiyim” dedi.

“45 DAKİKA ŞİDDET GÖRDÜM”

Ünlü şarkıcı Sıla, 29 Ekim 2018’de oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisini, Zekeriyaköy’deki evinde darp ettiğini iddia ederek savcılığa şikayette bulundu. Darp raporunu da savcılığa teslim eden Sıla verdiği ifadesinde, “45 dakika boyunca darp edilerek yerlerde sürüklendim. Kafamı duvarlara vurdu. Kül tablasıyla saldırdı” dedi.

“KARŞILIKLI OLDU… 15 DAKİKA SÜRDÜ”

İddialara ilişkin soruşturma başlatan savcılık Kural’ı ifadeye çağırdı. Avukatıyla birlikte savcıya giden Kural suçlamaları reddederek, “Olay günü aramızda bir tartışma yaşandı. Bu tartışma sırasında Sıla’nın evden gitmesini istedim. Birbirimize karşı seslerimizi yükseltik. Fakat tehdit etmedim. O gün alkollü olduğumuz için birbirimizi kollarımızdan tutup sarstık. Bu sırada birkaç kere yere düştük. tüm bu yaşananlar 15 dakika sürdü” diye konuştu.

SAVCILIK KURAL’IN 5 YILA KADAR HAPSİNİ İSTEDİ

Tüm bunlar yaşanırken asıl soruşturmayı yürüten Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı Ahmet Kural hakkındaki iddianamesini tamamladı. İddianamede, “Olay günü yaşanan tartışmada şüphelinin müştekiye tehdit ve hakarette bulunmak ve müştekiyi darp etmek şeklinde gerçekleştirdiği eylemleri ile üzerine atılı, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘basit yaralama’ suçlarını işlediğinin anlaşıldığı” ifade edildi. Kural’ın söz konusu suçlardan 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi talep edildi.

"Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifadesinde kan donduran detaylar" haberi, 07 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifadesinde kan donduran detaylar haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sıla, Ahmet Kural’ın davası! Sıla’nın ifadesinde kan donduran detaylar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  2. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  3. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  4. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  5. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  6. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  7. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  8. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  9. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  10. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  11. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  12. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  13. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  14. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  15. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  16. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  17. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  18. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  19. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  20. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
Yaşam Haberleri