Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor

Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor

Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanla... Akçıl, özel hayatından siyasete pek çok mevzuda açıklamlarda bulunmuş oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştiren Akçıl, "Bence 5 yıl süresince İstanbul'un bir kazanımı olmadı" dedi, yaklaşan yerel seçimlerde aday olarak görmek istediği ismin Murat Kurum olduğunu açıkladı.

Öte yandan "Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimi her yerde söylüyorum. Halk duygularımdaki samimiyetimi görüyor. Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum, bu duyguyla yaklaştım ona, yalaka olmadım" diyen Akçıl, siyasete girmeyi de düşünebileceğini söyledi.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Akçıl, “Dünya ve Türkiye meselelerine kafa yorduğum zamanlarda içimden müziğe dair bir şey yapmak gelmiyor. Hatta kısa süreliğine de olsa müziği bırakacağım dediğim oluyor” dedi. “Gazze'deki insanlık dramı yaşanırken sahneye çıkmak istemedim. Ekimde 11 konserimi iptal ettim” diyen Akçıl, “Gazze'de insanlar ölürken sahnede hareketli şarkı söyleyip, dans etmek istemedim. Ben Cumhuriyet çocuğuyum, neden Cumhuriyet'e karşı olayım ki? Sanki böyleymiş gibi algı yaratmak istediler. Ben bayrağımla sokağa çıkıyorum fakat bugün konser yapmak gelmiyor içimden demiştim. Alıştım polemiklere, seneye başka sebepten polemik yaratırlar. Gülüp, geçiyorum” ifadelerini kullandı.

“Siyasete girmeyi düşünebilirim”

Akçıl, “Aldığım eğitimden dolayı entelektüel birikimim var, ülkemi dünyada da gururla temsil edebileceğime inanıyorum. Bu yüzden siyasete girmeyi düşünebilirim. İnsani değerlere sahip çıkmak, vicdanlı olmak, insanları aşağılamamak ve milliyetçilik kırmızı çizgilerim. Son seçimlerde halkımız da tercihini bu yönde kullandı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum”

Zaman zaman linçe maruz kaldığını söyleyen Akçıl, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimi her yerde söylüyorum. Halk duygularımdaki samimiyetimi görüyor. Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum, bu duyguyla yaklaştım ona, yalaka olmadım. Bazı sanatçılarımızın yalaka davranışlarını görüyorum, çok belli oluyor. Şimdi Cumhurbaşkanını babam veya ailemden biri gibi görüyorum dediğim için de bana laf söyleyecekler fakat gerçek bu. Cumhurbaşkanımız boşanma sürecinde Burcu ve benimle konuşma yapmış, "Bu yuva yıkılmasın" demişti. Bizi de motive etmişti bu konuşması ve bir süre daha devam etmişti. Bazen bu kadar kutuplaşmayı veya bunu sev, bunu sevme gibi sert yaklaşımları aklım almıyor.”

“Bence 5 yıl süresince İstanbul'un bir kazanımı olmadı

Akçıl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik de şu eleştirileri getirdi:

“Bence 5 yıl süresince İstanbul'un bir kazanımı olmadı. Yani 'Vay nasıl güzel işler yapıldı' diyeni de pek duymadım, en azından kendi çevremde... Başkasının fikri farklı olabilir, saygı duyarım fakat ben kendi gözlemimi söylüyorum. Deprem bölgesinin tam ortasında bir kent İstanbul, buna dair şehre katkı sağlayabilecek, İstanbul'u daha da güzelleştirebilecek bir başkan olursa, kendi güvenliğim ve insanların güvenliği açısından bir tık daha rahat uyurum... Mesela Murat Kurum adı beni heyecanlandırıyor fakat finalde takdir halkındır.”

"Artık laga luga aşklar yerine ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum"

Ayrıca özel hayatımda yeni kararlar aldığını söyleyen Akçık, "Artık laga luga aşklar yerine ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum. Yeniden evlenmek ve baba olmak” dedi.

"Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor" haberi, 11 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 11 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sinan Akçıl: Murat Kurum ismi beni heyecanlandırıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 10 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Sabah

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:32 Birleşmiş Milletler açıkladı: "Yaklaşık 110 bin kişinin Refah'tan kaçtığı tahmin ediliyor"
  2. 13:21 Ümit Özdağ Fatih Portakal'a ateş püskürdü: "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım"
  3. 13:21 Trump'ın 'Sus Payı' Davasında Kötü Haber: Talepleri Reddedildi
  4. 13:12 Popstar Bayhan Spotify'da Dünya Viral Listesi'nde zirveye çıktı
  5. 13:09 TikTok, Yapay Zeka İçeriğini Etiketleyerek Şeffaflığı Artırıyor
  6. 13:05 Evde Yunan Lezzeti: Saganaki Tarifiyle Lezzet Şöleni!
  7. 13:01 Nijerya'da Lassa Ateşi Salgını: 857 Vaka ve 156 Ölüm
  8. 12:56 Ermenistan'da Miting: Sınır Çalışmaları Durdurulsun, Başbakan İstifa!
  9. 12:53 İsrail'de Gösteriler: Gazze Şeridi İçin Ateşkes ve Esir Takası Talepleri Yükseliyor
  10. 12:49 İngiltere Merkez Bankası Başkanı: Politika Faizinde Değişiklik Yok
  11. 12:45 Pentagon Sözcüsü: ABD, İsrail'e Silah Yardımını Gözden Geçiriyor
  12. 12:44 Yasmin Erbil Sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Kucağında Çıktı!
  13. 12:41 Haluk Levent'ten İsrail'e Sert Tepki: 'Çocukların Ölümünü Nasıl Savunabilirsiniz?'
  14. 12:36 Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
  15. 12:02 Afra Saraçoğlu'nun Zor Anları! Skandal Dokunuş!
  16. 11:40 Alkoçlar Otelcilik kredi vurgunu mu yaptı: Kredi kaçırma iddiası gerçek mi?
  17. 11:39 Ünlü yönetmenin köpeği senaristin parmağını kopardı ve yedi!
  18. 11:33 Heidi Klum'un kuzeni iç çamaşır mankeni oldu! Babası sosyal medyayı ayağa kaldırdı!
  19. 11:30 Dolar kuru sabitlendi, temkinli bekleyiş devam ediyor
  20. 11:27 Öğretmenler bugün derslere girmedi
Magazin Haberleri