Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli'ye bir dosya verdi, o dosyada ne vardı

Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli'ye bir dosya verdi, o dosyada ne vardı

Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önc... Selma Ateş Kazanç, kardeşi Sinan Ateş’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunduğu dosyanın içeriğini sorguladı. "Bahçeli, 'Gereğini yapacağım' dedi. Bu dosyada ne vardı?" diyerek, Sinan’ın öldürülmesine sessiz kalanların hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Kazanç, kardeşinin öldürülmeden önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir dosya verdiğini iddia etti. Kazanç, Bahçeli'nin dosyayı aldıktan sonra Sinan’a "Gereğini yapacağım" dediğini belirtti ve dosyanın içeriği hakkında merak uyandıran sorular sordu. "Bu dosyada ne vardı?" diye soran Kazanç, Sinan Ateş’in MHP lideri Bahçeli’ye sunduğu dosyanın detaylarını açıklamayı talep etti.

Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Ankara'nın Çukurambar semtinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak, tutuklu 12 sanığın yargılanmasına Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor. Duruşma, cezaevi çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde gerçekleşirken, Sinan Ateş’in eşi ve ailesi de duruşmaya katıldı.

Selma Ateş Kazanç, duruşma sırasında Tele1'e yaptığı açıklamalarda dikkat çekici ifadeler kullandı. Kardeşinin, Bahçeli’ye sunduğu dosya ile ilgili olarak, "Sinan, ne biliyordu? Bu dosyada Bahçeli’ye ne sundu?" şeklinde sorular yöneltti. Kazanç, Sinan’ın MHP’ye bağlılığı ve yaptığı her şeyin Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda olduğunu vurgulayarak, "Devlet Bahçeli'ye sadakatle bağlıydım" dediğini hatırlattı. Sinan Ateş’in yurt dışından döndüğü gün suikaste uğradığını ve bu durumu parti yetkililerine de bildirdiğini söyledi.

Kazanç, dosyanın içeriği hakkında bilgi sahibi olduklarını belirtti, ancak zamanını tam olarak hatırlamadığını ifade etti. "İçeriğini bizler biliyoruz. Sinan’ın anlatımıyla biliyorum" diyen Kazanç, ailesiyle birlikte Bursa’daki evlerinde bu konuyu uzun bir süre tartıştıklarını anlattı. "Bu dosyanın içeriğini Devlet Bahçeli okudu. Eğer okuduysa bunu açıklasın" diyerek, Sinan Ateş’in öldürülmesine sessiz kalınmasının hesabının sorulması gerektiğini vurguladı.

Kazanç, "Sinan’ın katledilmesine sessiz kaldınız. Bunun da bir hesabı olacak. Eğer yargı önünde bunun hesabını vermezseniz bile Allah huzurunda bir gün bunun hesabını vereceksiniz" dedi ve Türkiye Cumhuriyeti’nde bu cinayetin kara bir leke olarak kalacağını ifade etti. Selma Ateş Kazanç, Sinan Ateş’in hesap vermesini beklediklerini dile getirerek, "Elbet bir gün Sinan Ateş’in hesabı sorulacak" şeklinde konuştu.

"Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli'ye bir dosya verdi, o dosyada ne vardı" haberi, 30 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli'ye bir dosya verdi, o dosyada ne vardı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sinan Ateş'in ablası: Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli'ye bir dosya verdi, o dosyada ne vardı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 30 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:15 Kayserispor Başkanı Ali Çamlı "Burada yüreği yiyen varsa çıksın, delikanlı gibi konuşalım"
  2. 23:13 İşte sizlere müjde!: TOKİ 47 ilde 369 gayrimenkulu satışa çıkartıyor!
  3. 23:08 Özgür Özel adaylık tartışmalarını değerlendiriyor!
  4. 23:04 EYT Sonrası Çalışan-Emekli Oranı Zirve Yaptı! Sosyal Güvenlikte Alarm Zilleri
  5. 23:04 İsrail tankları Lübnan'ın sınırında!: Lübnan birlikleri geri çekildi!
  6. 22:59 Mert Günok: "Herkesin sabrı var, artık çileden çıktım"
  7. 22:52 Beşiktaş'tan hakem tepkisi! 'Maçın özeti'
  8. 22:40 İstifa eden AKP Milletvekili Ahmet Zenbilci'nin oğlu uyuşturucu ticareti'nden tutuklanmış
  9. 22:35 Özgür Özel: Mansur Bey'in açıklaması "CHP'nin birden çok adayı olur mu?" tartışmasının önünü kesti
  10. 22:28 İsrail kara harekatına hazırlanıyor!: Lübnan ordusu geri çekildi
  11. 22:26 İşte doğalgaz fiyatlarına dair o açıklama!
  12. 22:23 Sigara Zammından Sonra Alkol Fiyatları da Uçuyor! İşte Yeni Zam Oranları
  13. 22:23 İsrail, Hizbullah'ın orta menzilli füze sistemi komutanı Neşşar'ı öldürdüğünü duyurdu
  14. 22:19 Serie A'nın eski yıldızı, otel odasında ölü bulundu
  15. 22:16 İsrail Savunma Bakanı Galant: Hizbullah'a Karşı Yeni Savaş Aşaması Yakında Başlayacak
  16. 22:12 Everest'in Sırrı Çözüldü: Şaşırtıcı Araştırma Sonuçları
  17. 22:11 Inter ve Milan taraftar gruplarına yönelik operasyon: 19 kişi gözaltına alındı
  18. 22:04 Osmanlı döneminden kalan tarihi hamam satışa çıkarıldı!
  19. 21:54 2030'a Kadar dünya genelinde yaşlı nüfus gençleri geçecek
  20. 21:49 Ertuğrul Doğan, Bankalar Birliği'nden çıkmak için ödedikleri miktarı açıkladı!
Gündem Haberleri