Sinan Özen hastanelik oldu

Sinan Özen hastanelik oldu

Sevilen sanatçı Sinan Özen, ceviz toplarken 6 metre yükseklikteki ağaçtan düşüp hastanelik oldu.

Hastanedeki anlarını kameraya alan sanatçı, iki kemiğinin kırıldığını dile getirdi.

Kolunun, doktorların müdahalesi ile alçıya aldığını ve iyi durumda olduğunu ifade eden Özen, “Verilmiş sadakamız varmış, nazar çıktı diyelim” şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM…

Sinan Özen, başından geçen talihsiz olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili dostlar; maalesef dün ceviz toplarken başıma bir kaza geldi. Yaklaşık 6 metreden düşmeme rağmen bu kazayı 2 kırık parmakla atlatabildim. Verilmiş sadakamız varmış, nazar çıktı diyelim. Ortopedist Mehmet Hocam’a, tüm hastane çalışanlarına ve alçıya alınırken bile beni yalnız bırakmayan sevenlerime çok teşekkürler. En büyük üzüntüm; sizlerle bu hafta paylaşmayı planladığımız yeni şarkımın fotoğraf ve klip çekimleri ertelenmesi ve sizlerle buluşmamızın gecikmesi oldu.”

"Sinan Özen hastanelik oldu" haberi, 26 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 26 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Sinan Özen hastanelik oldu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sinan Özen hastanelik oldu 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 17 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:20 Banka ücret ve komisyonlara zam geldi! Kart aidatı, nakit avans harcamaları arttı
  2. 22:14 Lübnan, İran uçuşlarının askıya alınma süresini uzatmaya karar verdi
  3. 22:14 Osimhen'in golleriyle Rize'de zafer: Galatasaray derbi öncesi farkı açmadı
  4. 22:14 Beyaz TV’de üst düzey transfer! Evine geri döndü
  5. 21:55 Ünlü markanın 'Antep Peyniri' sahtekârlığı: Bakanlık'tan coğrafi işaret nedeniyle ceza verildi!
  6. 21:49 Davutoğlu'ndan İktidara Sert Tepki: 'Hukukun Olmadığı Yerde Ekonomi Sürdürülemez!
  7. 21:49 Zelenski Ankara’da: Erdoğan ile görüşme yapacak
  8. 21:41 Merve Taşkın gözaltı sürecini anlattı!
  9. 21:30 Sendika Başkanından Kötü Haber: Kanlı Olay Sonrası Hayatını Kaybetti
  10. 21:25 Kredi Borcu Olanlar İçin Kritik Dönemeç!
  11. 21:20 CHP'li Yücel'den Şok İddia: 'Erdoğan, İmamoğlu'ndan Çekiniyor!
  12. 21:12 Bakan Uraloğlu Açıkladı: 2024’te 349 Bin Ton ÖTV’siz Yakıt Desteği sağladık
  13. 21:10 8 milyar TL’ye satıldı, efsane AVM tarihe karışıyor! Yıkım başladı, artık kimse giremeyecek!
  14. 20:48 Özcan Deniz'in annesi gelini Dadgar'ı dövdü mü? Sessizliğini sonunda bozdu
  15. 20:48 Merkez Bankası verileri ortaya koydu, Başkent şampiyon! Türkiye’nin gayrimenkul artışları!
  16. 20:48 Narin cinayetinde 12 kişiye yeni dava, 2 kişiye tahliye kararı!
  17. 20:48 İzmir'de soğuk hava dalgası ve zirai don tehlikesi: Tarım alanları için uyarı
  18. 20:18 Bu Giysiler Mağazalarda Satılamayacak! Tekstil Sektöründe Yeni Dönem Başlıyor
  19. 20:18 Galatasaray farkı açıyor! Türkiye'de en çok hangi takımın taraftarı var anketi şok etti!
  20. 20:18 Narin cinayetinde yeni iddianame! 12 kişinin 5 sene hapsi istendi