"Sırtımdaki kanlar elbisemden dışarı çıkardı"

"Sırtımdaki kanlar elbisemden dışarı çıkardı" Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey Türk doktor Mehmet Öz’ün TV programına katıldı ve hayatını tüm çıplaklığıyla paylaştı. Ünlü sunucunun anlattıkları izleyicileri dehşete düşürdü.

Tanınmış  talk show sunucusu Oprah Winfrey Türk doktor Mehmet Öz’ün TV programına katıldı ve çocukluğunda aile içi şiddete uğradığını anlattı. Oprah Winfrey çocukluğunda bir dönem birlikte yaşadığı büyükannesinin kendisini sopayla, kamçıyla dövdüğünü söyledi ve “Hâlâ acı çekiyorum” dedi.

ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show programlarından birisi olan ve kendi adıyla anılan programı sunan Oprah Winfrey, bugün dünyanın en ünlü medya karakterlerinden biri. Ama milyarder sunucunun büyük bir mutsuzluğu olduğu ortaya çıktı.

67 yaşındaki Oprah Winfrey, ABD’de yaşayan Türk doktor Mehmet Öz’ün “Dr. Oz Show” adlı televizyon programına konuk oldu. Sunucu, yakın dostu olan Dr. Mehmet Öz’ün programında “Sana ne oldu? Travma, Dayanıklılık ve İyileşme Üzerine Sohbetler” adlı yeni yayımlanan kitabını tanıttı. Bu tanıtım sırasında da Mississippi’de büyürken yaşadığı şiddeti ve katlanmak zorunda kaldığı çocukluk travmalarını anlattı.

5e68a921bf2144057ce009e3.jpg

Hala kabuslar görüyor

Bir dönem yanında yaşadığı büyükannesine içme suyu getirirken, suyla oynadığı için sopayla dövüldüğünü belirten Oprah Winfrey, “Şu an sadece o küçük kız için acı hissediyorum” dedi. Efsanevi televizyoncu, kiliseye giderken büyükannesinin sırtını kamçılaması nedeniyle giydiği elbisenin dışının kan içinde kaldığını, o anları düşündüğünde hâlâ çok üzüldüğünü aktardı.

Büyükannesinin de büyükbabasının şiddetine uğradığını belirten sunucu, “Büyükannemle birlikte uyurken diğer odadan gelen büyükbabamın bir anda büyükannemi dövmeye başladığını hatırlıyorum. Bu şiddet nedeniyle büyükannem her zaman geceleri nöbette olurdu” diye konuştu. Oprah Winfrey, geceleri büyükbabasının uyguladığı şiddet sonucu yaşadığı travma nedeniyle hâlâ kabuslar gördüğünü de sözlerine ekledi.

Çocukluğu yoksulluk içinde geçen Oprah Winfrey, televizyon kariyeri sayesinde dünya çapında şöhret ve büyük maddiyat elde etti. Forbes dergisine göre, 20’nci yüzyılın en zengin siyahi Amerikalısı oldu. Michael Jackson’ın ölümünden sonra dolar bazında tek siyahi milyarder unvanını elde etti.

""Sırtımdaki kanlar elbisemden dışarı çıkardı"" haberi, 30 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 30 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan "Sırtımdaki kanlar elbisemden dışarı çıkardı" haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Sırtımdaki kanlar elbisemden dışarı çıkardı" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  2. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  3. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  4. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  5. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  6. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  7. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  8. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  9. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  10. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  11. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  12. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  13. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  14. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  15. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  16. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  17. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  18. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  19. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
  20. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
Otomotiv Haberleri