Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanında öğrenen çocuğa, Özgecan'a niye dokundun diye soramazsın

Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanında öğrenen çocuğa, Özgecan'a niye dokundun diye soramazsın

Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanı... Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin“Geleneksel Ramazan Etkinlikleri''kapsamında Gaziantepli kadınlara, “Anneliği''anlatan yazar Nurten Ceceli, "Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisini izledi bu ülke. Çocuklar bu diziyi izlerken küçücüklerdi,...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin“Geleneksel Ramazan Etkinlikleri''kapsamında Gaziantepli kadınlara, “Anneliği''anlatan yazar Nurten Ceceli, "Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisini izledi bu ülke. Çocuklar bu diziyi izlerken küçücüklerdi, sonra onlar büyüdü Özgecan’ın katili oldular. Tecavüz etmeyi anasının yanında kendi evinde izleyen çocuğa sen soramazsın Özgecan’a niye dokundun diye" dedi.

Ceceli, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’ndaki söyleşide, hayatından örnekler vererek, kadınlara çocuklarını nasıl yetiştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Çocukların sınavlarda başarısız olmak istemediğini, sadece yeterli olmak istediğini ifade eden Ceceli, onların yeteneklerinin tek bir havuzda toplanarak eğitilmemesi gerektiğini aktardı.

Sosyal medya, televizyon ve internetin zararlarından bahseden Ceceli, annelere hitaben“Koruyun çocuklarınızı Allahın en büyük emanetini koruyamazsan hüsran olur. Kendini bilen Rabbini bilir, kendini bilen diğer kulların davranışlarını bilir'' diye konuştu.

Çocukların çizgi filmleri, diziler, bilgisayar oyunlarını hayranlıkla izlediğini vurgulayan Ceceli, şöyle konuştu:

“Ne oluyor beyinleri sanki onlarda o işi yapıyormuş gibi hareket oluyor. Görüyormusunuz yapan ve seyredenin beyni aynı.  O zaman düşün sen, bu ülke yıllarca Aşkı Memnu’ya reyting rekorları kırdırdı mı? Ne anlatıyordu Aşkı Memnu da yasak aşk. Yasak aşkın Kur’an’daki tanımı ne; zina. Allah ne diyor; zina yapma demiyor bak, zinaya yaklaşma diyor. Çünkü o çok kötü bir şeydir diyor. Allah’ın yaklaşma, kötüdür dediğine sen elinde çekirdek, yanında çayın, çocuğun dizinin dibinde adı ister Aşkı Memnu olsun, ister başka filmler olsun fark etmez. Ama izlediğiniz dizilerin yüzde 99’unda yasak aşk var. Çocuğun senin yanında bir genç kızın evli olmadığı, nikahının olmadığı bir adamla yattığını gördüğünde ne öğreniyor. Evlenmeden istediğimle yatabilirim o kadar. Çünkü bu kötü olsaydı annem bunu izlemezdi. Nerede öğreniyor evde, başka bir yerde değil. Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisini izledi bu ülke. Çocuklar bu diziyi izlerken küçücüklerdi, sonra onlar büyüdü Özgecan’ın katili oldular. Tecavüz etmeyi anasının yanında kendi evinde izleyen çocuğa sen soramazsın Özgecan’a niye dokundun diye. Allah rızası için önce evlerinizi koruyun, temizleyin.''

"Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanında öğrenen çocuğa, Özgecan'a niye dokundun diye soram." haberi, 24 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanında öğrenen çocuğa, Özgecan'a niye dokundun diye soram.. haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Skandal sözler: Tecavüz etmeyi anasının yanında öğrenen çocuğa, Özgecan'a niye dokundun diye soram.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Gündem Haberleri