Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel saldırı davasında flaş gelişme

Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel saldırı davasında flaş gelişme

Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel ... Miss Turkey yarışmasına katılan model Dilara Kurşun, eski sevgilisi Tufan Kılıç isimli erkeğin kendisini ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü.

Dilara Kurşun, yıl dönümleri olduğunu ve buluşmak istediğini söyleyen Tufan Kılıç isimli erkeğin teklifini reddetti. Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre Kılıç, bunun üzerine Kurşun’u tehdit etmeye başladı. Kılıç’ın “Eğer gelmezsen sitede olay çıkartırım, annen dahil herkesi birbirine katarım, gel kimse duymasın” gibi tehdit içeren ifadelerinin ardından Kurşun, Kılıç’ın aracına bindi. Araçta ikili yeniden tartışmaya başladı.

Dilara Kurşun’u darp etti

Tartışma devam ederken, aracı Kumköy tarafındaki ormanlık araziye süren Kılıç, saçlarından tuttuğu Dilara Kurşun’u darp etti. Kurşun yaşadıkları nedeniyle Sarıyer’deki bir karakola giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Kurşun’a darp raporu verildi.

Kılıç, suçlamaları reddetti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Kılıç, suçlamaları reddetti. Savcılık soruşturma sonunda Kılıç hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’,  ‘hakaret’ ,  ve ‘tehdit’ suçlarından dava açtı.

Dava, bugün İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Dilara Kurşun’un eski erkek arkadaşı Tufan Kılıç, hakim karşısına çıktı. Kurşun, rahatsızlığı nedeniyle duruşmaya katılmadı.

İfadesine başvurulan Kılıç, şunları söyledi:

“15 Haziran 2020 tarihinden 15 Haziran 2021 tarihine kadar sevgiliydik. Maslak’ta bulunan bana ait evde birlikte yaşamaya başladık. Hiç ayrılmadan ilişki yaşadık. Sürpriz hazırlamak için Dilara’yı ailesinin evine bıraktım. Kilyos sahilde hazırladığım sürprizi almak için Dilara’yı geri aldım. Bizim birlikteliğimiz boyunca kavgalarımız oldu ancak birlikteliğimiz devam etti. Biz kavga etmeye başladık. Benim aracımı alıp gitti. Yağmur yağıyordu. Beni gel al diye mesaj attım.

Sokağa çıkma yasağı olduğu için kimse yoktu. Kilyos’tan Maslak’a kadar arabanın arka koltuğunda cenin pozisyonunda yattım. Eve geldiğimde aracı park edip, taksi çağırıp gitmek istedi. Problemlerimizi çözmek için göndermek istemedim. Kavga büyüyünce polisi aradık. Olay yerine polis geldi.

Bizi karakola götürdüler. Ben ne olduğunu anlamadım. Polisler bana ‘İddialar çok büyük, avukatını çağır’ dediler. Bu iddiaları ilk kez orada duydum. Dilara Kurşun’un iddiaları yalandır. Saçının teline bile dokunmadım. Tecavüz etmeye çalışmadım. Aramızda cinsellik yaşanıyordu, isteği haricinde olay günü hiç bir şekilde hakaret etmedim. Tehdit etmedim. Kıyafetlerini zorla çıkarmadım. Adli tıp raporundaki yaralanmaları iste kendi kendine yapmıştır”

20 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheli Tufan Kılıç’ın olay gecesi müşteki Dilara Kurşun’u ormana götürerek cinsel saldırıda bulunduğu, müşteki gelmeyi reddettiği için hakaret ve tehdit ile zorla götürdüğü anlatıldı. Hazırlanan iddianamede şüpheli için ‘nitelikli cinsel saldırı’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Dilara Kurşun’un zorla getirilmesine karar verildi. Dilara Kurşun vekilinin talepleri reddedildi.

"Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel saldırı davasında flaş gelişme" haberi, 19 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel saldırı davasında flaş gelişme haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şok ifadeler! Manken Dilara Kurşun’a cinsel saldırı davasında flaş gelişme 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  2. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  3. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  4. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  5. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  6. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  7. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  8. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  9. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  10. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  11. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  12. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  13. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  14. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  15. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  16. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  17. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  18. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  19. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  20. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
Magazin Haberleri