Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya fotoğrafı paylaştığına pişman ettiler...

Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya fotoğrafı paylaştığına pişman ettiler...

Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya foto... Nadira Nadirova'nın şüpheli ölümde dosya da ismi geçen AKP'li vekil Şirin ünal cuma şoku yaşadı. Kıldığı namazı gösteriş uğruna paylaşınca sosyal medya bir anda tepkilerin odağına oturdu

Nadira Nadirova'nın şüpheli ölümde dosya da ismi geçen AKP'li vekil Şirin ünal cuma şoku yaşadı. Kıldığı namazı gösteriş uğruna paylaşınca sosyal medya bir anda tepkilerin odağına oturdu

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, sosyal medya hesabından 86 yıl sonra kılınan cuma namazı için gittiği Ayasofya'nın içinden fotoğraf paylaştı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı AKP'li Ünal'ın paylaşımının altında evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 23 yaşındaki Nadira Kadirova'yı sordu.

AKP'li Ünal, paylaşımında, "Ayasofya Camisindeyiz. Nasip eden Allahımıza şükürler olsun. Emeği geçen herkesten başta REİS’imiz olmak üzere Allah razı olsun" ifadesini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları Ünal'ın paylaşımının altında Kadirova'nın şüpheli ölümünü hatırlattı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı #NadirayaNeOldu hastagini paylaştı.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Şirin Ünal’ın evinde çalışan Özbek Nadira Kadirova 23 Eylül 2019 tarihinde şüpheli şekilde ölmüştü. Kadirova’nın Ünal’ın silahıyla intihar ettiği açıklanmıştı. Olaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Savcılığı 2 Mart 2020 tarihinde takipsizlik kararı vermiş, Kadirova ailesinin avukatı Prof. Dr. İlyas Doğan’nın yaptığı itiraz ise 7 Mayıs günü reddedilmişti. Doğan “Olay yeri soruşturmasının yapılmamasının bir yaşam hakkı ihlali olduğunu” belirterek, Anayasa Mahkemesi’ne başvurmaya hazırlandıklarını belirtmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise Kadirova’nın ölümüne “intihar” diyerek, bu durumu şöyle açıklamıştı: “Kadirova'nın, Şirin Ünal'a ait silahı ve bir adet mermiyi dolap içerisinden alarak sakladığı, olay günü odasının kapısını kilitleyerek söz konusu silahı kalp üzerine dayayıp bir el atış yapmak suretiyle intihar ettiği… Kadirova'yı intihara azmettiren, teşvik eden, intihar kararını kuvvetlendiren ve intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi ya da kişilerin bulunmadığı anlaşılmıştır" tespitlerine yer verilmişti.” Ankara Emiyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün savcılığa gönderdiği ve “takipsizlik” kararına giren raporda ise “Olayda kullanılan Baretta marka silah üzerinde parmak izi tespit edilemediği” belirtilmişti. Kriminal raporda ise Kadirova’nın elinde atış artıklarına rastlanmadığına işaret edilmiş ve olaydan 5 saat sonra yapılan ölü muayene işleminde de Kadirova’nın tahmini ölüm saatinin 3-36 saat öncesinde olabileceği ifade edilmişti.

"Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya fotoğrafı paylaştığına pişman ettiler..." haberi, 24 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 24 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya fotoğrafı paylaştığına pişman ettiler... haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şoke oldu: AKP'li Şirin Ünal'ı Ayasofya fotoğrafı paylaştığına pişman ettiler... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  2. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  3. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  4. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  5. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  6. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  7. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  8. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  9. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  10. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  11. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  12. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  13. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  14. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  15. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  16. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  17. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  18. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  19. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  20. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
Otomotiv Haberleri