Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya çıktı! Masterchef’te yer alan o isimle resmen sevgili!

Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya çıktı! Masterchef’te yer alan o isimle resmen sevgili!

Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya ... MasterChef programının jüri üyelerinden Somer Şef'in, programın editörü ile sevgili olduğu ortaya çıktı.

Somer Şef ve 18 yıllık eşi olan Aslı Sivrioğlu arasında yaşananlar gündem haline geldi. MasterChef programının jüri üyelerinden birisi olan Somer Şef’in sevgilisinin ortaya çıkmasının ardından, bu ismi duyanların ağızları açık kaldı. Somer Şef’in yasak aşkının ardından geçtiğimiz yıl içerisinde boşanan çift hakkında son gelişmeler sosyal medyayı salladı. Somer Şef’in 18 yıllık eşi olan Aslı Sivrioğlu’nu kiminle aldattığı ortaya çıktı.

İşte habere ilişkin olarak merak edilen tüm detaylar…

Aslı Sivrioğlu’ndan Derin ve Deniz isimlerinde iki çocuğu olan Somer Şef’in eşini İstanbul’da esmer bir kadınla aldattığı iddiaları, daha öncesinde de özellikle sosyal medya gibi mecralarda büyük bir gündem konusu haline gelmişti. Bu yıl yapılan iddialara göre Somer Şef’in eşini kiminle aldattığı ve sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Söz konusu iddiaların ardından o isim herkeste büyük bir şok etkisi yarattı. İsmi duyanlar, “Yok artık, bu kadar yakın mıydı?” sözlerini dile getirdi.

Ardı arkası kesilmeyen iddiaların doğruluk payının olup olmadığını öğrenmek isteyen kişiler Somer Sivrioğlu’nun sosyal medya hesaplarını talan etmişti. O ilişkiden izler bir bir boy gösterdi. Çiftin geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta el ele görüntüleri ortaya çıktı. Çıkan görüntülerin ardından Somer Şef’in sevgilisinin kim olduğu öğrenildi. O ismin kim olduğunu duyanlar ise büyük bir şokun içerisine girdi.

PROGRAMIN EDİTÖRÜ İLE SEVGİLİ

Bir magazin sayfasında yer alan haberlere göre Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi MasterChef programının editörü. Yapılan haberler kapsamında çiftin İstanbul Beşiktaş’ta el ele olan görüntüleri de ortaya çıktı. Bu konu üzerine Somer Sivrioğlu’nun yurt dışında yaşayan eski eşinden de bir yanıt geldi. Aslı Sivrioğlu, “Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum” açıklamalarında bulunmuştu.
Masterchef kahininin yarışmadan elediği Ebru’nun gerçek yüzünü görenler şok oldu!Masterchef kahininin yarışmadan elediği Ebru’nun gerçek yüzünü görenler şok oldu!

Bunun yanı sıra Somer Şef’in Masterchef programının editörüyle ilişki yaşaması, herkesi büyük bir sarsıntıya uğrattı. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan iddialara nihayet bir açıklık getirildi. Somer Şef ve sevgilisinin görüntüleri ortaya çıktı. Kimi insan “Ne yapacağını şaşırdın. Ne güzel bir eşin ve iki çocuğun vardı. Ne gerek var böyle şeylere?” şeklinde yorumlarda bulunsa da kimisi de “Çok yakışmışlar.” sözlerini dile getirerek çifti çok yakıştırdıklarını ifade etti.

Çıkan görüntülerin ardından Somer Sivrioğlu ve sevgilisinin mutlu bir aşk hayatları olduğu ortaya çıktı. Somer Şef’in hayran kitlesi ilişkisini sonuna kadar destekledi ve çiftin birbirine çok yakıştığını dile getirdi. Yapılan iddialar, ortaya çıkan görüntülerle birlikte doğruluk payı kazandı. Somer Sivrioğlu’nun eski eşinin konu hakkında açıklama yapması ise magazin dünyasına bomba gibi düştü. Çoğu kişi, “Ben olsam asla yorumda bulunmazdım. Cesaretli kadınmış, helal olsun!” yorumlarında bulundu.

"Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya çıktı! Masterchef’te yer alan o isimle resmen sevgili!" haberi, 04 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 06 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya çıktı! Masterchef’te yer alan o isimle resmen sevgili! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Somer Şef’in evliliğini bitiren isim ortaya çıktı! Masterchef’te yer alan o isimle resmen sevgili! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  2. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  3. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  4. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  5. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  6. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  7. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  8. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  9. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  10. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  11. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  12. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  13. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  14. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  15. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  16. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  17. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  18. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  19. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  20. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
Otomotiv Haberleri